Stein på taket

Da jeg kom hjem i går var det altfor mørkt til å ta noen som helst bilder, men det sto takstein på gårdsplassen! Og dermed avslørte jeg at selv om jeg kjenner noen som heter Stein, så er det ingen av de som var på taket vårt, det er takstein!

I dag var det lyst nok til å ta et par bilder, her fra innkjørselen:

Og her fra veien:

(gadd ikke gå ned i hagen og ta bilde fra den siden).

Jupp, vi bytter farge fra rød takstein til sort. Og selv om det på det nederste bildet kan se ut som det er glanset stein, så er det ikke det, de er våte. Men jeg tror dette blir veldig bra!

Oppklaring:
Jeg har fått beskjed om at det går bygdesnakk om at jeg synes denne takjobben tar for lang tid, helt sikkert fordi jeg har skrevet i bloggen et par ganger at jeg begynner å bli lei og at jeg ser frem imot at det blir ferdig. Det er så sant som det er sagt, men det jeg antagelig ikke har fått frem i bloggen, er at jeg helt siden prosjektet startet har visst at de ikke kom til å jobbe på taket vårt hver dag. Dette har vært og er et prosjekt som tas samtidig med andre jobber de har, og det har vært helt greit for meg hele tiden. Det må allikevel være lov å bli lei, men nå vet jeg at de blir ferdige før jul, og det gjør meg jublende glad. Hurra! 😀

2 Comments

 • boerboelheidi

  Så godt at det snart er ferdig ? Jeg visste jo at dere viste at det ble “slik”, siden du sa det i sommer. Men skjønner jo at man går litt lei likevel.
  Jeg synes det allerede ser fint ut, så blir spennende å se ferdiglagt tak ?

  • Kjersti

   Heidi: Jeg har nok vært flinkere til å si at det kom til å ta tid muntlig enn jeg har vært til å skrive det i bloggen. Og rett skal være rett, derfor tok jeg det med nå, spesielt så lenge jeg fikk informasjon om at det snakkes.
   Veldig spennende! Åh, jeg gleder meg!