Stripete vårdrøm og The Grand Finale

Stripete vårdrøm og The Grand Finale

Nå er jeg endelig ferdig med å vaske og presse det forrige strikkeprosjektet mitt, nemlig et håndkle og en klut strikket i garnet Drops Paris:

Håndkleet er strikket i mønsteret Stripete vårdrøm, hentet fra boka Kluter – Strikking hele året av Bitta Mikkelborg:

Dette er egentlig en klut-oppskrift, men jeg har bare repetert mønsteret flere ganger både horisontalt og vertikalt. Et veldig enkelt mønster med en teknikk som skaper en spennende effekt. Jeg har tidligere strikket en klut i samme teknikk, og jeg står for det jeg sa da, at det blir tykkere av denne teknikken.

Kluten er strikket i mønsteret The Grand Finale, også av Bitta Mikkelborg, og det kan du finne gratis her på Ravelry:

Et morsomt mønster!

Nå holder jeg på med den første av tre julegaver, så de kommer jeg ikke til å vise frem før etter julaften. Men jeg mistenker at det blir strikking av noen småting innimellom, og det kan jeg vise dere etterhvert som det blir ferdig :)

4 Replies to “Stripete vårdrøm og The Grand Finale”

    1. Heidi: Er moro å strikke litt forskjellig, og i tillegg lærer jeg nye teknikker. Ikke at jeg har tenkt å begynne å lage egne mønster, men det er greit å ha prøvd seg på annet enn rett og vrang :)
      Kan tenke meg at hun som har strikket har kost seg med det også :)

    1. Nøve: Takk! Nei, det er de ikke :) Jeg har strikket de for at de skal brukes, og den dagen de ikke duger mer, så strikker jeg nye :)

Comments are closed.