Sukkersøt bryllupsdag

Sukkersøt bryllupsdag

For seks år siden, rundt på denne tiden av døgnet, nærmet vel middagen seg slutten. Det var mye igjen av kvelden, og vi hadde lagt noen fantastiske timer bak oss. Å gifte seg er stort, og det er nesten like stort å se tilbake på dagen ved hjelp av bilder og video (ta gjerne en titt på youtube-kanalen min for å se noen videoer). Måtte jeg aldri glemme!

Foto: Wenche Strand

Eileif og jeg prøver alltid å gi hverandre bryllupsdagsgaver som har å gjøre med hvilken bryllupsdag vi feirer. Noen år er helt klart lettere enn andre, i år var det jo egentlig lett, men også litt vanskelig. Sukkerbryllup. Blir ikke noe seriøse gaver av sånt ;) Men at vi tenker likt er det ingen tvil om! Her er det jeg fikk av Eileif:

Nam-nam-nam!

Og dette fikk Eileif av meg:

Nam-nam-nam!

Opprinnelig ønsket vi å lage middagen vi spiste i bryllupet til hver bryllupsdag, men det klarte vi bare å gjennomføre første året. Når jeg om fredag var på jakt etter gave, kom jeg over Toro-posen med Creme Brulee, og siden det var desserten i bryllupet vårt, var det veldig enkelt å ta den med seg. Så i morges laget jeg den ferdig, så har den stått i kjøleskapet resten av dagen, og så koste vi oss med dessert etter middagen:

Ikke like god som når man lager den fra bunnen, men absolutt spiselig. Og nå håper jeg at vi ihvertfall kan gjennomføre desserten hver bryllupsdag i årene som kommer :)

Elsker deg, mannen min! <3

8 Replies to “Sukkersøt bryllupsdag”

  1. Heidi: Tusen takk <3
   Jeg har flere venner som glemmer bryllupsdagen sin, helt til jeg minner de på det ved å sende en gratulasjon på sms på formiddagen ;) Her om dagen var det venner som hadde vært gift i 20 år, og hadde ikke peiling på det ;)
   Sølvbryllup er viktig! :D

    1. Heidi: Skal jeg fortelle deg en hemmelighet? Huskelapp på mobilen! :D Tror jeg må snike litt i bloggen din og finne datoen deres, så kan jeg minne deg på det :p

      1. Heidi: Jeg er helt avhengig av den! Men jeg skulle klart å huske min egen bryllupsdag uten den altså ;) Jupp, jeg fant det og har notert det. Forvent deg en sms! :D

Comments are closed.