Til Strömstad på skjærtorsdag???

Til Strömstad på skjærtorsdag???

Det er ren galskap å dra til Strömstad på skjærtorsdag hvis man ikke har planer om å feste. Derfor tenkte jeg at det var trygg bane når geocachingeventet ikke begynte før klokka 17. Men der tok jeg skammelig feil, gitt.

Jeg hadde overtalt Eileif til å bli med, og vi skulle få i oss middag i Strömstad før eventet begynte. Vi trodde vi var smarte når vi ikke valgte hovedveien inn til Strömstad, men politiet hadde satt opp sperringer stort sett over alt, så derfor havnet vi midt i streeten allikevel.

Etter det som da ble obligatorisk køkjøring gjennom sentrum, fant vi oss parkeringsplass like ved eventplassen, sånn cirka her:

Så gikk vi ned til Buktens for å spise, og vi hadde faktisk flaks nok til å få oss bord inne. I tillegg kom maten såpass fort at vi rakk å bli ferdige før eventstart, men selvsagt hadde det allerede kommet mange når vi kom:

Det gikk rykter om et stort cacheslipp ved eventslutt, noe vi ikke gadd å henge oss på. Så når vi kom hjem og jeg sjekket mailen, hadde det blitt publisert over 80 mysteryer fra én CO, og like etterpå kom det et par tradisjonelle og en rekke whereigo’er fra en annen CO. De to tradisjonelle ligger ikke langt unna meg i luftlinje, men de ligger så utilgjengelig til i villsvinland at de skal få være for min del, ihvertfall sånn foreløpig.

8 Replies to “Til Strömstad på skjærtorsdag???”

 1. Ja denne hobbyen får oss til å gjøre mye rart ;) Men moro er det :) Jeg må si jeg er imponert over kreativiteten og innsatsen til de som legger ut så mange mysterys. Samtidig som jeg har blitt veldig flink til å overse dem.
  Fortsatt god påske!

  1. Tove: Den jobben som kreves for å legge ut 81 cacher, alle med forskjellig D- og T-rating, er helt ekstrem, og jeg bøyer meg i hatten! ;) Jeg er også veldig god til å overse de, men nå har jeg gått gjennom alle med D1 og D1,5 og løst de jeg klarte, så får vi se om jeg får logget de noen gang også. Jeg har jo fremdeles ikke logget alle jeg har løst av Halden på kartet, der jeg vet du har løst noen også.
   Takk det samme!

  1. Heidi: Jeg hadde håpet på tradisjonelle, så jeg kunne prøvd meg på en større andel, men neida ;) Men jeg har løst hele 9 av de! :D Er bare så sjelden jeg gidder å logge mysteryer, men kanskje jeg får tatt et par-tre av de på vei til event til søndag. Jeg tror mange av eventdeltakerne i går holdt på til langt utpå natta for å sikre seg så mange FTF’er som mulig :)

   1. 9 er jo fantastisk! Jeg hadde kanskje klart en om jeg virkelig hadde holdt på, og det er seriøst. Uansett hvor enkel den er så kommer det en “sperre” når jeg ser det blå ? :P
    Kan tenke meg at det var mye tenking blant de som skulle sikre seg FTF, litt mer “arbeid” enn en tradisjonell. Det minner meg på at vi tok noen få cacher på turen nå, og en DNF, du kan jo bare tenke deg hvilken vanskelighetsgrad den var på! Vi måtte til og med gå et stykke (oppover), og jeg trodde jo at det var bare å gå å plukke den frem. Burde jo ha visst bedre ;-)

    1. Heidi: Tro meg, disse 9 er av det enklere slaget. Barnekryssord, puslespill og sånt ;) Så akkurat på disse kan du bare glemme sperren din :)
     *ler* Det var helt sikkert en D1,5, de er de jeg logger flest DNF på ;)

      1. Heidi: *ler* Da kan du virkelig snakke om at sperren slår inn ;) Min sperre på enkle slår inn når jeg absolutt skulle ha logget en cache av en eller annen grunn. Og så finnes det noen CO’er som også utløser den sperren ;)

Comments are closed.