Tilbakeblikk på forrige uke

Ukens høydepunkt:
Helt klart at torsdagens operasjon ble utsatt. Med så mye smerter jeg hadde tidlig i forrige uke, klarte jeg ikke helt å mobilisere krefter til å gå gjennom en helg til med smerter, så jeg er veldig takknemlig for at tannlegen foreslo utsettelsen.

Ukens nedtur:
Smerter.

Ukens savn:
Jeg må si sjokolade igjen. Jeg har stort sett ingen problemer med å se andre spise sjokolade, eller å gå forbi sjokolade på bordet eller i butikkhyllene, men enkelte dager blir søtsuget overveldende. Jeg tør ikke prøve å spise sjokolade, men jeg prøvde meg på et glass Oboy, og det fungerte fint så lenge jeg lot melka bli litt temperert! Hurra! 🙂

Ukens Nairo:
Veldig ofte må jeg opp en tur i løpet av natta. Nairo sover aldri i senga på natta, det blir for varmt for han, men når jeg kryper under dyna igjen, hopper han gjerne opp sammen med meg, legger seg helt inntil beina mine og gjerne med hodet oppe på foten eller leggen min. Og det er SÅ koselig!

Ukens shopping:
Det er faktisk 14 dager siden jeg kjøpte dette, men jeg må bare vise dere:

Kjøpt på Clas Ohlson for under kr. 200,- og til helt enkel hverdagsbruk er det helt fenomenalt! Veldig lite lyd lekker ut, og lyden i ørene er super for et så billig headset. Anbefales!

Ukens strikketøy:
Jeg jobber fortsatt for å strikke opp disse nøstene jeg kjøpte en liten stund før jul, og nå er jeg i gang med det siste prosjektet med disse fargene:

Dere skal få se alt jeg har strikket med disse nøstene når dette er ferdig og alt har blitt vasket og presset.

Ukens naturbilde:
Siden det ikke blir noen gåturer på meg for tiden, må jeg ta et bilde fra gårsdagens kjøretur:

Tiddelibom!

4 Comments

 • Tove

  I dag som det er tirsdag og ny uke er du vel over halvveis i marerittet? Her gjelder det å leite etter lyspunktene 😉

  Må si jeg syns o’boy’n din så veldig elegant og god ut 🙂

  • Kjersti

   Tove: Ja, nå er jeg over halvveis, etter gårsdagens operasjon. Nå har jeg et mindre inngrep neste uke og så en vanlig operasjon i uke 9, og så er det forhåpentligvis nok for denne gang. Jeg håper jeg får en liten smertefri periode før den siste ihvertfall.
   Den var veldig god! Men akkurat nå er alt som ikke heter yoghurt, biola, shake, suppe og potetmos godt! 🙂

 • boerboelheidi

  Forstår godt ukens høydepunkt, men skulle gjerne sett at det ikke var det. Men er lenge til siste operasjon? Eller kan hende det er best for kropp og hode, uansett blir det godt å bli ferdig, og kan se frem til en vår med flotte høydpunkter!

  • Kjersti

   Heidi: Et mindre inngrep i neste uke og så den siste operasjonen i uke 9. Så ja, det er en stund til, men jeg håper jeg kan få en smertefri uke før den tid, og at det ikke tar mer enn et par uker etter den siste før jeg kan slippe å spise tabletter gjennom hele dagen.