Tittei

Jeg er her! Og jeg har ikke glemt at jeg har en blogg heller 🙂 Er ute i praksis for tiden, så det er egentlig ikke mye å skrive om.

I dag fyller datteren til ei venninne 7 år, så om fredag var jeg en tur hos de og fikk overrakt bursdagsgave. Snuppa hadde ønsket seg dagbok med lås, og jubelen sto høyt i taket da det var det som lå inne i gavepapiret. Hun hadde nesten ikke tid til å spise sjokolade sammen med oss engang, å skrive i den splitter nye dagboken var mye mer viktig 🙂

I går hentet jeg mamma, og vi satt kursen først til Gårdsbutiken. Lot Nairo springe litt fra seg i innhegningen, før mamma og jeg tuslet rundt i butikken. Mamma har ikke vært der før, så hun storkoste seg i interiøravdelingen, og kom heldigvis med noen tips om ting hun ønsker seg til jul. Gårdsbutiken har nå fått et eget rom med menneskegodis, så nå merker jeg det begynner å bli livsfarlig å dra dit 😉 Bare hjemmelagede produkter, og alt fra syltetøy og saft til sjokolade, knekk og marsipan. Og nesten alt derimellom. Nam!
Så dro vi hjem hit, slik at jeg fikk hjulpet mamma med å gjøre klar en haug med bilder til fremkalling. Og så tok vi det som antageligvis er årets siste grillings med nakkekoteletter, kyllingfileter, sopp, poteter og tomater. Nam det også!

I dag dro jeg med meg Nairo til Aspedammen lysløype for å gå tur.

Vi gikk hovedløypa, men det finnes noen ekstra sløyfer man kan gå. Planen i dag var å ta en av disse ekstra sløyfene, men Nairo og jeg spilte ikke helt på lag i dag, så da holdt jeg meg til denne løypa. 3,57 km som vi unnagjorde på 54 minutter. Hadde det ikke vært for “kranglinga” mellom Nairo og meg, hadde det nok gått fortere.

Underveis kom jeg over disse “søsken-trærne”, og teksten jeg har skrevet på bildet var det første som slo meg idet jeg så de:

Håper dere koser dere i det ustabile høstværet, og nyter de dagene hvor sola skinner og himmelen er blå!

4 Comments

 • Heidi

  Da ble det praksisplass 🙂

  Husker slike dagbøker med lås, trodde nesten det var slutt på slik nå.

  Flott bilde med tekst det nederste der, og jeg savner mobil med endomondo når jeg ser det andre bildet ditt.

  • Kjersti

   Heidi: Det gjorde det 🙂
   De hadde ihvertfall 3-4 å velge mellom på Notabene, så det er tydelig at det går noen slike dagbøker. Og fler av venninnene til dagens bursdagsjente hadde også ønsket seg det, så de har vel forhåpentligvis skjønt verdien i papir og ikke bare pc 🙂
   Takk! Skjønner du føler deg litt hjelpeløs uten ordentlig mobil, håper du får deg en ny snart!

  • Kjersti

   camilla: Takk! Nå har jeg vært hjemme pga forkjølelse/influensa noen dager, men jeg trår til igjen fra mandag av 🙂
   Takk! God helg til deg også 🙂