To dager på konferanse i Sandefjord

To dager på konferanse i Sandefjord

Natt til mandag sto jeg opp klokka 0345, etter bare 6 timers søvn. Det er ekstremt brutalt å stå opp så tidlig, og jeg skal helt klart ikke gjøre dét igjen på veldig lang tid. Hvorfor jeg måtte opp så tidlig, spør du? Jo, jeg skulle på skolesekretærkonferanse i Sandefjord, hurra!

Vi var kun to sekretærer fra Halden kommune som skulle dra. Litt dumt at det ikke var flere som ble med, men det ble en veldig hyggelig tur allikevel.

Vi kom med båten fra Moss klokka 0630, jeg begynner å bli dreven på båt nå ;)

Og etter den lille kjøreturen fra Horten til Sandefjord, var vi fremme på hotellet like før klokka 8. Ute i god tid, men det liker vi begge to, så det var helt greit. Fin lobby!

Hvilket hotell? Scandic Park Sandefjord:

Vi tok livet helt med ro imens vi ventet på registrering klokka 9 og konferansestart klokka 0940. Sola skinte, og det var ordentlig fint ute:

Vi fikk oss litt enkel frokost og kom oss inn i salen, en vakker sal hvor vi var begge dagene:

Samtidig med oss var det også konferanse for helsesekretærene. Vi var delt på mandagen, men vi hadde de samme foreleserne, bare i motsatt rekkefølge. Interessante temaer og dyktige forelesere gjorde at timene fløy unna, og vi fikk også pauseservering og en times lunsj, før vi var ferdige klokka 17. Da gikk reisefølget mitt og jeg en tur på Hvaltorvet kjøpesenter, før vi hentet bagasjen i bilen og sjekket inn. Jeg oppdaget at heisen ikke gikk til 3. etasje, hvor mitt rom lå, men trappa var jo lett tilgjengelig, og jeg kom inn i en typisk hotellgang:

Enerom er luksus, og rommet var ordentlig fint. Rent og pent, alt jeg trengte tilgjengelig, et fint lite bad og ikke det minste utsikt. Men jeg var ikke der for å se på utsikten ;)

Så var det en drink/alkoholfritt, før middag klokka 1930. Altfor sent med middag spør du meg, men maten var nydelig, og desserten var helt strålende: sitron-panna cotta med marinerte bær:

Jeg kom meg i seng litt senere enn jeg hadde planlagt, men allikevel helt innafor tidsmessig. Sovnet som en stein, men våknet dessverre ved 4-tiden og ble liggende og døse til halv seks. Nok en natt med ca 6 timers søvn, ikke helt bra.

Selvsagt måtte jeg finne noen cacher når jeg først var i Sandefjord, så jeg kledde på meg og gikk ut litt før klokka 6. Det ble to funn, en tradisjonell og en virutell ved hvalfangstmonumentet:

Så var det å sløve litt og stelle seg på rommet før frokost, og da hadde det jaggu begynt å snø:

Fra klokka 9 til klokka 15 hadde vi felles forelesning sammen med helsesekretærene, og med den samme foreleseren hele dagen. Jeg hadde vel ikke helt sansen for henne, men hun var utrolig dyktig når vi fikk praktiske oppgaver vi skulle løse sammen med de vi satt ved bord med. På mandagen ble vi litt kjent med to andre skolesekretærer, og på mandag kveld ble vi litt kjent med 3 helsesekretærer, så vi satt sammen med de i går, og vi hadde det rasende festlig!

Etter dagens slutt var det bare å komme seg til Horten og båten hjemover. Vi kom ikke med den første båten, men båt nummer to fikk plass til oss, og det var en vakker ettermiddag over fjorden:

Jeg parkerte hjemme noen minutter etter klokka 18, dønn sliten, men veldig fornøyd. Det ble tidlig kvelden, og Nairo, som normalt aldri vil ligge helt inntil i senga, hadde tydeligvis savnet meg litt, for han la seg helt inntil og med hodet på beinet mitt. Awww <3

Og jeg skal love dere at jeg har sovet som en stein i natt ;)

6 Replies to “To dager på konferanse i Sandefjord”

 1. Så morsomt med en slik tur, og helt sikkert interessant. Og når man får cachet også :D
  Greit å være savnet slik da, og godt med en god natts søvn, skulle vært helg etter slike turer.

  1. Heidi: Veldig moro, jeg er superglad for at sjefene mine sa ja til at jeg kunne dra. Det blir jo hektisk og intenst med to sånne dager, men jeg har helt klart fått med meg noen tips og triks, og jeg håper jeg klarer å benytte de i hverdagen. Caching får man alltid tid til, selv om man må legge inn tid til det grytidlig på morgenen ;)
   *ler* Jeg sa det akkurat på jobb i dag, at sånne konferanser skulle vært lagt til torsdag og fredag :p

 2. Kjekt å se at du besøker Vestfold stadig vekk ;) Alltid lærerikt på kurs/ konferanse og nyttig å treffe andre med samme jobb. Det å stå opp lenge før kl 4 er da helt normalt? ;)

  1. Tove: Nå har jeg kjørt gjennom eller vært i Vestfold hele 3 ganger i løpet av såvidt over 2 måneder, så nå tror jeg det blir en stund til neste gang ;)
   *ler* Helt normalt er det kanskje ikke, ihvertfall ikke for meg som har en “normal” 8-16-jobb ;)

 3. Torsdag og fredag er absolutt et krav, om en vil så kan en jo lage en langhelg og leike turist i tillegg. Kurs og foredrag er alltid spennende, men en elendig foredragsholder kan ødelegge et utrolig spennende tema.

  1. Lillian: Nemlig, eller man kan bruke helgen på å komme seg ordentlig etter konferansen :)
   Helt enig! Nå var ikke denne damen elendig, langt ifra, men jeg hadde bare ikke helt sansen for henne. Men det var allikevel mye av det hun sa som festet seg, så helt ille var det altså ikke.

Comments are closed.