Uke 23 – Ukens utsikt

Dette har vært nok en fantastisk søndag. Litt vind er det alltid her vi bor, men sola har vært fremme hele dagen, og de små sorte skyene som stakk innom tidligere i dag, stakk avgårde like fort som de kom, uten å slippe noe ned på oss.

1 090613 Uke 23 - Ukens utsiktGresset er ikke like nyklippet lenger, men det er generelt sett enda grønnere og enda mer frodig enn sist søndag. Like til venstre for heggen står det en sibiriris, nå venter jeg på at knuppene på den skal dukke opp. Jeg tror ikke dere vil komme til å se blomstene på ukens utsikt-bildene, men jeg skal så absolutt ta bilde av de så dere får se allikevel 🙂

4 Comments

 • Elisabeth

  Jeg har absolutt tenkt å stjele denne ideen om å ta et bilde fast men klarer ikke å bestemme meg for hvilket motiv, det må jo være noe som er enkelt å gjøre regelmessig hele året og som endrer seg.

  • Kjersti

   Elisabeth: Det er veldig moro å ta disse bildene og se forskjellene fra uke til uke, men jeg tror nok kanskje mitt motiv ikke endrer seg nok til at det er kjempeinteressant. Der synes jeg Nøve (http://nallenatten.blogspot.no/) har vært flinkere til å velge motiv, for hun har et fint fjell i bakgrunnen. Men, man tar det man har, og dette var det beste jeg hadde 🙂

 • elisabeth

  Jeg synes valget ditt har vært bra også jeg, det er noe behagelig med en rolig utsikt. 🙂 Var det liv i rosebusken din forresten?

  • Kjersti

   elisabeth: Takk! Du har rett i det, men det blir kanskje litt kjedelig så lenge det ikke skjer mer fra uke til uke. Men jeg gleder meg veldig til å sette sammen alle bildene til en videosnutt når året er omme 🙂
   Jeg har egentlig 7 roser + en stor nyperose her. Nyperosebusken lever i beste velgående, og de to rosene ved inngangsdøra lever. Men de 5 andre kan jeg ikke se noen rotskudd fra i det hele tatt. 2 av de var opprinnelig potteroser som ble plantet ut, de 3 siste var skikkelige roser som jeg nok har plassert på et altfor ugunstig sted. Men jeg tror jeg nå har innsett mine begrensninger, og får heller bli flinkere til å ta vare på det jeg har istedenfor å bli fristet til å kjøpe nytt hvert eneste år uten å gjøre en innsats med de.