Uke 38 – Ukens utsikt

I dag er nok en søndag med skikkelig høstvær. Skyene henger tungt og lavt og slipper vann ned på oss.

1 220913 Uke 38 - Ukens utsiktHvis dere ser nøye ute på jordet, ser dere ca halvparten av gjessene som i skrivende stund påstår at de synger for oss. Nå vil jeg ikke være helt enig i at lydene fra de er sang etter mennesklig målestokk, men det er stas å ha 50-60 gjess på besøk uansett. Om et halvt års tid ser vi de igjen, da er de på vei nordover istedenfor sørover som nå 🙂

God søndag!

4 Comments

 • Nøve

  Åhhh, regner det hos dere. Skikkelig høststemning. Jeg ligger under dyna enda, godt og varmt, har ikke lyst til å stå opp denne søndagen….
  Ha en fin dag i regnet 😉

  • Kjersti

   Nøve: Ja, her bøtter det ned. Har en splitter ny regndress til Nairo, så jeg er fristet til å gå tur i dag også, bare for å få prøvd den 🙂
   Da synes jeg du skal bli under dyna og bare kose deg, jeg har en mistanke om at gutta dine ligger og sover i nærheten av deg 😉
   Takk det samme!

 • Siv Anita

  Det ser virkelig ut til at høsten er i anmarsj hos dere også, men det ser ikke ut som om fargene er like rød-Orange som hos oss. Eller tar jeg feil?

  Uansett; høsten er en magisk tid!

  • Kjersti

   Siv Anita: Det er ordentlig høst her nå, ingen tvil om det. Og du har helt rett, fargene her går i gult og brunt. Ytterst lite som er rødt, så hvis jeg kommer over noe i den fargen ute i naturen skal jeg love deg at jeg tar bilde av det 🙂
   Ja, høsten er så absolutt en fin årstid!