Velkommen, 2021!

Endelig er 2020 over, og jeg er bombesikker på at 2021 blir et bedre år. Det tar kanskje litt tid før det blir bedre, men det MÅ bli bedre!

Nyttårsaften ble like stille og rolig som det pleier å være for oss. Vi spiste middag:

Jupp, vi er fortsatt motsatte av de fleste andre, vi spiser kalkun på julaften og ribbe på nyttårsaften 🙂

Eileif la seg ved 21-tiden, han skulle tidlig opp og jobbe i dag. Jeg ble sittende og se på You’ve got M@ail for å holde meg våken til over midnatt. Heldigvis er det lite fyrverkeri her på landet, og kun noen få minutter før midnatt satt det igang (hadde vært noen smell litt tidligere på kvelden også). Nairo boffet noen ganger, men jeg klarte å få han til å ti stille ved å sette meg på gulvet foran tv’en sammen med han, da ble han bare sittende og pese. Så ja, han var stressa og ukomfortabel, men jeg vil ikke si at han var direkte redd. Rundt 10 minutter etter midnatt ble det rimelig stille ute, så jeg ringte mamma og ønsket godt nytt år, og så gikk Nairo og jeg og la oss. Kom noen smell til litt over halv ett, men alt i alt vil jeg si at det gikk veldig bra med Nairo, bedre enn mange foregående år.

Etter 6 timers søvn var det bare å stå opp og starte den første dagen i det nye året. I geocachingverdnen er det jo suvenirdag i dag, men på grunn av korona har de utvidet det til å gjelde i flere dager fremover. Derfor MÅTTE jeg ikke ut for et funn i dag, skal på tur med C i morgen. De siste årene har jeg skaffet suveniren ved å ha Godt nytt cacheår-eventet mitt, i år blir det jo ikke noe av (skulle i så fall ha vært der og fått igang bålet omtrent samtidig som jeg skriver dette, eventstart hadde vært kl. 1600). Og det føltes så himla feil å ikke logge en cache på den første dagen i det nye året, så Nairo og jeg dro til en ulogget ca en mil hjemmefra. Og det ble funn i løpet av sekunder:

Jeg visste at det gikk en sti innover ved den cachen, så vi gikk bittelitt der. Greit for Nairo å gå på skogsunderlag, og å få lese noen nye aviser:

Resten av dagen går med til å starte på noen blogginnlegg som kommer fremover, gjøre klart det som trengs til turen i morgen, og å se på sesongpremieren av Mesternes Mester. Gleder meg!

6 Comments

 • Ina

  Godt nytt år. Gleder meg til å følge deg i 2021. Mestern mester blir ekstra arti i år. Siden det er i Norge.

  • Kjersti

   Ina: Godt nytt år! Takk, det var hyggelig å høre 🙂
   Det blir nok noen kaldere opplevelser når de er i Norge enn det hadde vært sydover 😉 Jeg er spent på deltakerne, er mange med som jeg liker fra før, og så har jeg allerede en favoritt 😉

 • boerboelheidi

  Nå fikk jeg yst på ribbe igjen 😂 Vi spiste det julekvelden, og hadde spekemat i går kveld,
  Så bra det gikk såpass greit for Nairo i natt, og noen ganger er det gull verdt å bo “på landet”. Tror vi slipper unna mye med det. Nå er det en del fyrverkeri rundt oss, men er heldigvis innenfor de to timene som det er lov. Og siden hundene tydeligvis ikke bryr seg så mye, så er det greit nok.
  Å, det var jeg ikke klar over, at suvenir er over flere dager. Vi tok en i går, og fem i dag.. tok en lab runde, siden de tydeligvis teller for suvenir også. Jeg trodde ikke de gjorde det, men noen andre hadde gått en lab runde i går, og fått suvenir, så da prøvde vi i dag.

  • Kjersti

   Heidi: Vi har spist ribbe i dag også, og siste rest blir spist i morgen 😉
   Det virker som om alderen jobber for Nairo, og ikke mot han, for han blir generelt sett tryggere og tryggere (det så vi jo også på julaften, da mamma var mye mindre skummel enn tidligere). Og så kan det være at han begynner å høre dårligere. Men ja, vi slipper unna med mye ved å bo sånn som vi gjør.
   Tror de har utvidet til 8. januar denne gangen. Lab’er teller som funn uansett, og så er de ofte en enkel måte å få mange funn kjapt på 😉 Men det er uansett godt å ha suveniren i boks, og for meg ble det av ukjent grunn litt viktig å ta den i dag istedenfor på turen i morgen.

 • Anita Strømberg Olsen

  Godt nytt år til dere Kjersti 🌟. Håper på et nytt å bedre år med maaaaaaange klemmer🤗