Worth the wait?

Worth the wait?

For en stund siden kom Eileif hjem med noen små glassflasker med cola:

Nå er jo ikke jeg noen stor coladrikker lenger, men de fleste er jo enige i at det er ingenting som er bedre enn cola på glassflaske, og siden det var år og dag siden sist jeg smakte nettopp dette, var forventningene skyhøye! Og pussig nok var det nettopp dette som sto i korken:

Så var det Worth the wait? Nei, på ingen måte, dette var en gedigen skuffelse. Eileif mente det måtte ha med flaskestørrelsen å gjøre, at cola fremdeles er best på glassflaske så lenge flasken er 0,33 eller større. Jeg har ikke helt trua på det, og fortsetter å drikke cola på boks hvis jeg først skulle få lyst på cola. Så får jeg glemme nedturen, og heller huske hvor godt cola var på glassflaske i barndommen, for ikke å snakke om hvor tunge flaskene var.

4 Replies to “Worth the wait?”

    1. Heidi: Hvis vi først har colabokser i hus, så drikker jeg av det. Men hvis vi ikke har, eller hvis vi bare har cola på plastflaske, så klarer jeg meg helt fint uten. Er egentlig ikke noe glad i brus generelt sett :)

  1. Er det ikke ofte sånn at det vi husker som noe helt fantastisk eller veldig godt fra barndommen ofte viser seg å ikke være så godt om en prøver det nå?

    Jeg har aldri likt cola og har heller aldri forstått hvorfor den har den statusen som den har. Så samma for meg hvilken emballasje den har ;)

    1. Tove: Du har nok rett i det, men av og til kan noe slå til og være like godt nå ;)
      Det skjønner jeg da :)

Comments are closed.