12 års bloggjubileum

I dag er det jaggu 12 år siden jeg startet bloggen på mitt eget domene. Jeg hadde blogget før, men da på sånne bloggplattformer hvor du fikk brukernavnet ditt på slutten av nettadressen. Men for 12 år siden opprettet jeg mitt eget domene og startet å blogge i bloggsystemet som fulgte med.

Etter i underkant av 3 år installerte jeg WordPress inn i domenet, og det er det dere leser i dag. Mye mer brukervennlig og leservennlig enn den første utgaven. Og i dette systemet har jeg lagt ut over 1700 innlegg, og jeg har fått over 4000 kommentarer. Det er mye det!

Det har vært mange ganger jeg har vurdert å legge ned bloggen. Ikke har jeg hatt skrivelyst, ikke har jeg hatt noe å skrive om, ikke har bloggen vokst noe særlig. Som jeg har sagt før, så har jeg aldri hatt noe mål om å bli en stor blogger, men av og til har det føltes som om jeg har blogget for ingen andre enn meg selv. Og hvis det var det som hadde vært målet mitt, hadde jeg kjøpt en god, gammeldags dagbok og skrevet for hånd. Eller laget meg et Word-dokument og skrevet der.

I tillegg føler jeg at blogging har dabbet av som interesseområde, både for de som synes det var moro å blogge og for de som synes det var moro/interessant å lese blogger. Jeg tenker nok det har en god del med Instagram og Snapchat å gjøre, det er kjappere å dele noe der, man får gjort det mer i sanntid og man slipper å bruke mye tid på å tenke på hva man skal skrive.

Jeg liker derimot å sette sammen et blogginnlegg, få med tekst som beskriver det jeg vil dele, ha med flere bilder (bortsett fra i dette innlegget :p ), lage en hel historie. For hvis jeg skal blogge om f.eks. en skogstur, så starter jeg å skrive innlegget i hodet mitt allerede imens jeg går turen. Tenker på overskrift, hvilke bilder jeg skal ha med, hvordan jeg skal beskrive bildene, hva som er morsomme situasjoner å ta med.

Derfor kan jeg ikke helt se for meg at jeg noen sinne kommer til å slutte å blogge. Jeg trives rett og slett for mye med det, selv om det går litt trått innimellom. Så så lenge dere gidder å stikke innom og lese, så skal jeg fortsette å skrive.

Hurra for 12 nye år! 😀

6 Comments

 • Ina

  Gratulerer med 12 som blogger. Jeg gleder meg hver gang jeg for varsel om at du har skrivi et nytt innlegg. En av mine favoritt blogger 😊. I tillegg en fantatisk fotograf . Gleder meg til å følge deg videre 😊. God sommer . Klem

  • Kjersti

   Ina: Tusen takk for koselige ord! Det er sånt som gjør at jeg har lyst til å fortsette 🙂
   God sommer! Klem 🙂

 • boerboelheidi

  Gratulerer med 12 år 😀
  Tror nok blogg som fenomen har dabbet av en del, men så har man da slike som oss, som ikke gir seg 😀
  Instagram glemmer jeg liksom, men med Snapchat er jeg nesten for ivrig i perioder 😂

  Lykke til med de neste 12 årene 😃

  • Kjersti

   Heidi: Tusen takk!
   Det er oss og toppbloggerne 😀 :p
   For meg blir Instagram og Snapchat litt det samme som Twitter, det blir for “smått”. Jeg må ha plass til å utfolde meg, har alltid mye å si 😉 Og så har jeg prestasjonsangst på Instagram, det skrev jeg litt om i det forrige “bildet” jeg delte der, for noen få dager siden.
   Takk 😀

 • Tove

  Gratulerer med 12 år 🙂 Da har du tydeligvis holdt på 1-2 år mer enn meg. Du verden som årene går. Håper du fortsetter. Syns det er morsomt å følge og lese bloggen din 🙂
  Jeg bruker bloggen like mye som fotoalbum i tillegg som “minnebok” om hva jeg har gjort. Så selv om jeg ikke legger ut innlegg så ofte så blir den heller ikke lagt ned med det første 😉

  • Kjersti

   Tove: Tusen takk 🙂 Ja, himmel og hav, jeg synes ikke det er lenge siden jeg fikk den gamle blogge på domenet opp og gå. Takk! Det er veldig hyggelig å høre!
   Men hvis du ikke hadde villet dele det med verden, hadde du sikkert holdt bloggen privat på en eller annet måte 🙂