Caching og shopping i Ed

Jobben med å fylle alle datoer med minst 10 funn fortsetter, og i dag trengte jeg 8 funn. Eileif og jeg bestemte oss for å ta en tur til Ed, nesten rett over grensa, og å kombinere caching med litt shopping er jo aldri feil 😉

Første stopp var et område der det reisende folket hadde tilhold for rundt 100 år siden:

Et stort og interessant område! Vi brukte litt tid på å finne cachen, Eileif var den som trakk det lengste strået.

Så kjørte vi inn til Ed sentrum og tok lab-runden der. Vi gikk forbi en fin park med utendørsscene:

Vi så en snodig kunstinstallasjon:

Vi tittet på utsikten utover innsjøen:

Vi gikk forbi denne bensinstasjonen:

Hvis jeg husker rett fra beskrivelsen i lab’en, så ble pumpene satt dit til minne om en mann som drev bensinstasjon, og som aldri lot kundene sine dra før han hadde vasket bilvinduene deres.

Vi gikk også forbi en pub med det rareste navnet jeg har sett:

Hadde vært moro å vite historien bak det navnet!

Lab-runden gikk stort sett enkelt og greit, og bonusen ble funnet uten problemer. Den siste cachen var tilfeldigvis få meter fra der vi hadde parkert, og dermed var jeg ferdig med de 8 funnene jeg trengte, fordelt på 5 lab’er, 2 tradisjonelle og 1 mystery.

Vi var så innom to matbutikker og et varehus, og fikk totalt kjøpt en del vi trengte, og noe vi ikke visste at vi trengte 😉

Det ble litt godis, litt matvarer, en 8-pack med tynne bomullssokker til meg, 3 magnetlister som Eileif trengte i “spikke-bua” si, og så fant vi endelig tøymykneren til Änglamark, den får jeg ikke tak i i Norge lenger.

Regnet kom idet vi kjørte hjemover, flaks! Og nå kan det regne en stund for min del, men gjerne stoppe før jeg setter meg i bilen for å cache litt mer i morgen 😄