Dere må bestemme for meg

Jeg bobler over av strikkelyst for tiden, men jeg klarer ikke bestemme meg for hva jeg skal strikke først. Klarer. Ikke. Denne beslutningsvegringen har gjort at jeg ikke strikker i det hele tatt, og det er jo ille dumt når jeg faktisk har lyst til å strikke! Så jeg trenger at dere bestemmer for meg, og her er valgalternativene:

1. Temperaturskjerf

Jeg leker meg litt med å se om jeg kan strikke dette i noe annet enn riller frem og tilbake, for siden jeg skal strikke skjerf og ikke pledd, tenker jeg det kan være fint med noe annet enn riller. Tror jeg har bestemt meg for hva det blir, men er ikke sikker.

2. Sommersjal

Har jo bestemt meg for å gjøre det ferdig på den måten jeg har begynt, selv om jeg ikke er helt fornøyd med hvordan det blir seende ut. Tror det har noe med garnet å gjøre.

3. Håndkle

Dette strikkes på så små pinner at det er til å bli litt koko av, men det blir veldig fint!

4. Pulsvarmere

En kollega strikket sokker med potemønster for meg, og jeg fikk med restgarnet som er mer enn nok til å strikke pulsvarmere av.

5. Ermer til genser

Joda, de ermene må jo strikkes, de også, for jeg går ikke med vest.

Okay, alle 5 alternativene skal jo strikkes, men dere må bestemme hva jeg skal strikke først. Så jeg ber dere på mine knær: vær så snille og skriv i kommentarfeltet hva dere vil jeg skal ta først. Jeg vet det er en del av dere som synes det er skummelt med kommentarfelt i en blogg, men det er like trygt som å kommentere et hvilket som helst annet sted. Mailadressen deres er det bare jeg som ser, og jeg deler ikke mailadresser ut til noen. Og dere trenger ikke skrive noen begrunnelse hvis dere ikke vil, det greier seg med nummeret eller navnet på prosjektet. For jeg trenger virkelig hjelp!

10 Comments

 • boerboelheidi

  Ermer! Tror det er de du absolutt har på sisteplass av det du vil selv. Desto større grunn til å gjøre de ferdige, og tenk deg den følelsen når du er ferdig ?

  • Kjersti

   Heidi: Din stemme er notert! Jeg skal ikke kommentere hva jeg har lyst til å gjøre først og sist for å ikke legge noen føringer på stemmene som forhåpentligvis blir flere, men de som har fulgt bloggen i noen år har nok noen anelser 😉

 • GorgonVaktmester

  Sommersjal!!
  Etter det jeg forstår er det noe du har begynt på og lagt vekk. Det er lenge til sommeren, så selv om du blir drittlei det nå, så kam det bli ferdig i så god tid før neste sommer at du kan få lyst til å ta frem det ferdige sjalet når sommeren kommer.

 • Lisa

  Kjør en 5-dagers? Dag 1: temperaturskjerf, dag 2: sommersjal, dag 3: håndkle, dag 4: pulsvarmere, dag 5: ermer. Og så begynner du forfra igjen. Og alle prosjektene blir jobbet med samtidig, du blir ikke lei av et av dem og det går sakte men sikkert fremover ?
  #lisaersåsmart

  • Kjersti

   Lisa: Åh, det høres slitsomt ut! Ihvertfall er det min første tanke, at det blir mye å holde styr på. Så skal jeg tenke litt på det og se om jeg også ender med å mene at #lisaersåsmart eller ikke 😉

  • Kjersti

   Ina: Din stemme er notert! Jeg har ikke begynt på pulsvarmerne, det er sokkene og et nøste som er på bildet 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Det blir ermer eller pulsvarmere. Ermer fikk 2 stemmer, pulsvarmere 2 stemmer, sommersjal 1 stemme, og så fikk alle egentlig 1 stemme ekstra utifra Lisas kommentar.
   Hadde egentlig tenkt å sette igang i går kveld da jeg skulle se på premieren av Stjernekamp, men jeg var så sliten etter gårsdagens utflukt at det ikke ble noen strikking.