Det var min dag i går!

Jeg hadde bursdag i går! 🙂 Elsker bursdager nå like mye som da jeg var lita 🙂 Har ikke noe å si hvor “gammel” jeg blir (dvs, spør meg om det neste år, kan være bursdagen min da blir litt verre å være glad for), for pakker + meg = veldig sant! Siden jeg ikke er i praksis lenger, var planen en stille dag hjemme. For første gang hadde jeg ikke invitert til åpent hus, skulle bare slappe av og kose meg 🙂

Været var så skiftende i går som bare norsk høstvær kan være. Det startet med torden og regn i bøttevis:

Når kvelden kom var det fortsatt til dels veldig sort på himmelen, men sola beæret oss med sitt selskap:

Eileif hadde et møte i by’n på morgenen, men før han dro fikk jeg gaver! Jeg hadde laget ønskeliste til han, og jeg fikk nesten alt som sto på lista! I tillegg åpnet jeg konvolutten mamma la igjen før hun dro til Danmark.

Fra venstre, oppe på sofaryggen: håndlaget kort og penger fra mamma, hjertesjokolade, hodelykt, sokker, kort og sammenleggbar drikkeflaske fra Eileif, liten Leatherman-multitool fra D (kommer et bilde til av den lengre ned), skilt fra Nairo, og foran står dagstursekk fra Eileif. Jeg er heldig jeg!

Her er et bedre bilde av sekken, men jeg må få presisere at den ikke er så blå som det ser ut, den er mer lilla:

Sekken er på hele 40 liter, men den er allikevel så lett, liten og kompakt at det er en perfekt dagstursekk! Massevis av praktiske løsninger som regntrekk (bak glidelåsen dere ser helt nederst), lomme på både venstre bærestropp og venstre magebeltestropp, festeløsninger på begge sider og en ordentlig god bæremeis! Åh, som jeg gleder meg til å bruke denne! Og så kommer jeg til å feste en TB på den, så kan geocachere logge meg 🙂

Jeg ønsket meg også den lille Leatherman-multitool’en fordi den er det pinsett på. Og pinsett er kjekt å ha for oss geocachere, for det er ikke alltid like lett å få loggen ut av f.eks. nanoer. Jeg regner med at dere alle vet hvor stor en vanlig Bic kulepenn er, så her ser dere hvor liten Leatherman’en er:

I tillegg til pinsett, er det også kniv, saks og kombinert skrutrekker og fil på den. Perfekt!

Eileif slapp å kokkelere så mye i går, han laget pizza til seg selv og jeg storkoste meg med tartar. Deilig! 🙂

C snakket om at hun skulle prøve å få tatt seg en tur i går, og hun kom innom ved 18-tiden. Vi hadde knapt rukket å sette oss ned før nok en bil kom rullende inn på gårdsplassen, og det var jaggu S. De to jentene hadde selvsagt avtalt dette, og det var veldig koselig å ha en skravlekveld med de! Og jaggu hadde de med gaver også 🙂

Av S’s mann S og deres barn E og E fikk jeg den nydelige blomsten, kortet med den søte hunden, Hjemmet og sokker. Av S og C fikk jeg kortet med katten og gavekort på Kiwi, og av hele Grillkløveret (S, C og A) fikk jeg den grønne papirrullen. De hadde i den forfattet en veldig morsom tekst, med informasjon om at vi skal ha en ekstraordinær Grillkløversamling til våren hvor målet for dagen vil være dugnad. Jeg ønsket meg nemlig dugnadshjelp til hagen siden den har blitt så forsømt i år, så jeg er veldig glad for at de kommer til å stille opp og hjelpe til med å redde de rosene som kan reddes og å få rensket opp litt her og der. Det er sånne jobber som føles uoverkommelige hvis man skal gjøre de alene, men som nesten går som en lek hvis man er fler.

Så nå er nok en bursdag over, og jeg sitter igjen og er like fornøyd som alltid. I tillegg blir jeg litt satt ut av hvor snille mennesker jeg har rundt meg, og over at så utrolig mange tok seg tid til å gratulere meg på Facebook. Sånt varmer!

12 Comments

 • Siv Anita

  Så koselig!

  Det er litt morsomt at du er så vanvittig glad i gaver, skulle nesten tro du ble 7 år!!! he, he… (men det var lite prinsesse-gaver, slik som en 7-åring kanskje ville fått…)

  Nå kan jeg bare se fram til vi møtes neste gang, slik at jeg får logget deg! 🙂

  Gratulerer med vel overstått 20-års dag!!! 😉

  Klem

  • Kjersti

   Siv Anita: Heldigvis ikke noe prinsessegaver, men ja, man skulle tro jeg var 7 eller deromkring 🙂 Elsker å få pakker! 🙂
   Det må du få gjort vettu 🙂 Jeg har funnet ut at jeg ikke gidder å sende noen fler TB’er ut på tur, de blir jo bare borte. Så da var det bedre å bruke en TB på den fine sekken min 🙂
   Tusen takk! Stor stjerne i boka for den alderskommentaren!!! 😀
   Stor klem!

   • Siv Anita

    Litt avsporing fra bursdagstemaet; men jeg har også bestemt meg for å bare ha TB’ene selv. Jeg ser veldig mange velger denne løsningen, ellers blir de bare borte! Mange av mine blitt borte fra sirkulasjon. Om noen bare har beholdt dem eller hva som har skjedd, det vet vi jo ikke… men fra nå av blir TB’ene bare med meg på tur! 😉

    • Kjersti

     Siv Anita: Ingen dum løsning det tror jeg. De som er ute får jo bare være ute, men det finnes dessverre altfor mange uærlige mennesker der ute til at konseptet bak en tradisjonell TB kan fungere optimalt. Blir jo bare sur og lei når de aldri flytter på seg eller blir grabbed av noen uten at de legger den i en ny cache.

 • Eva

  Din födelsedag låter som en riktigt toppendag…inte mer att önska.
  paket ( i mängd) och goa vänner på besök 🙂

  • Kjersti

   Eva: En bursdag feiret akkurat på den måten jeg vil! Skulle det ha vært bedre, skulle det ha vært fint vær på dagen og at vi var helt friske, så vi kunne gått en tur først 🙂 Men ja, absolutt en perfekt feiring i går 🙂

 • Tove

  Så kjekt at dagen din ble akkurat slik du ønsket den 🙂 Masse gaver fik du og.
  Og nå er klar for mer geocaching også ser jeg 🙂

  Da er det bare å glede seg til neste bursdag da 😉

  • Kjersti

   Tove: Jeg føler meg kjempeheldig når jeg har så fine bursdager og samtidig får så mye fint! Kanskje det betyr at jeg er litt snill, jeg også? 🙂
   Geocaching er jeg alltid klar for, kjenner jeg snart må ut og finne noen bokser igjen 🙂
   Ja, men først skal jeg glede meg til jul *ler*

 • camilla

  *rødmerødme* Jeg kom faktisk på før i dag, at OI var ikke bursdag til Kjersti den 4. Mente å huske det fra i fjor 😉
  Så…
  (en forsinket)

  HIPP HIPP HURRAAAAA!!

  Gratulerer så mye med dagen som var. Høres ut som du fikk en fin dag, og mange fine gaver. Så hærlig!
  bursdagsklem fra meg 🙂

  • Kjersti

   camilla: Du husker godt! Har ikke jeg noens bursdag i kalenderen eller på Facebook, husker ikke jeg det i det hele tatt. Så enten har jeg glemt din, eller så kommer jeg til å glemme den…hvis du ikke sier ifra på forhånd 😉
   Tusen takk! Dagen var helt strålende, jeg storkoste meg fra morgen til kveld, og jeg føler meg ikke en dag eldre enn jeg var om onsdag 😉
   Klem tilbake!