Effektiv ektemann

I går kom vinterens lass med ved, og da så det slik ut bak garasjen:

Bak garasjen er forøvrig der man kjører inn til oss, så “bak” garasjen er fordi det er bak i forhold til huset. Og foran idet vi kommer hjem. Samma det, for meg er det bak 😂

I dag var det meldt regn, så Eileif hadde egentlig ikke noe valg, siden det ikke ligger noe under veden, den ligger rett på bakken. Nå sa jeg til han at han skulle ta det pent og ikke overanstrenge seg på noen måte, men han har vært veldig effektiv i dag allikevel, og sånn ser det nå ut i vedboden (den luka som dere ser midt på garasjen på bildet over går rett inn i vedboden):

Der var det så å si tomt i går, nå er det nesten fullt! Det ligger igjen litt ute, men sånn får det bare være. Det kommer seg inn i vedboden i løpet av helgen. Flinke mannen min, og nå kan vinteren bare komme! Men den kan godt vente noen måneder til 😉

4 Comments

  • Kjersti

   Heidi: Veldig deilig å ha for flere år fremover! Det har ikke vi plass til, eller jo, vi har jo stor hage, men det er så upraktisk å lempe ved ned i hagen og så måtte bære den opp til vedboden.
   Høres ut som tidenes beste plan! 😄

 • Tove

  Veden varmer flere ganger, ingen tvil om det.
  Har det gått bra etter tannlege-besøket?
  God helg til dere begge 🙂

  • Kjersti

   Tove: Det har du helt rett i!
   Det har gått overraskende bra, ikke noen smerter å snakke om sånn egentlig. Men mange flere besøk hos tannlegen gjenstår, så det blir nok noen vonde runder fremover.
   Takk det samme 🙂

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.