En dårlig helg

Det er ikke mer enn 2 uker siden jeg skrev om en god helg, så med tanke på at alt må balanseres og være i likevekt, er det vel rett og rimelig at det måtte komme en dårlig helg. Den kom denne helgen.

Onsdag kveld begynte jeg å få vondt i halsen på en måte jeg ikke har hatt vondt før. Torsdag ettermiddag var jeg forkjøla, eller ihvertfall det jeg håpet var forkjøla. Jeg dro på jobb fredag morgen og fikk tatt en hurtigtest for å utelukke covid-19, heldigvis og takk og pris var den negativ. Ble på jobb, og måtte “lide” meg gjennom et nytt påfunn, nemlig “noe morsomt første fredag hver måned”. Jeg er så lite glad i sånt, men jeg stiller opp når jeg må, og denne gangen var det “Barte-fredag”:

Resten av helgen har jeg sett sånn ut:

Det har blitt mye glaning på gamle videoer av Kara and Nate:

Jeg har anbefalt Youtube-kanalen deres tidligere, og jeg anbefaler den gjerne igjen. Jeg er egentlig ikke noe glad i å reise, men det er vel ikke et eneste sted jeg ikke kunne tenke meg å dra etter å ha sett videoene deres, selv et cruise til Antarktis frister, og jeg hater båt og kulde!

Men spiselig kulde kan jeg like, spesielt når halsen er sår:

Du må være rimelig glad i mint for å virkelig like denne. Det er ikke jeg, men den gikk ned.

Det har blitt mye tv-titting, i går var det semifinalen av Skal vi danse, i dag ble det Maskorama på Nett-TV:

Ja, jeg visste hvem som røk ut før jeg så programmet, nei, jeg hadde aldri gjettet det. Eileif er bombesikker på hvem Heldiggrisen er, jeg er ikke sikker på noen som helst, men har noen tanker.

Og så har det blitt mer is:

Denne var veldig god!

Men det absolutt aller verste denne helgen, var å måtte avlyse noe jeg har hatt lyst til i et par år, og som har vært planlagt i halvannen uke. I Vestfold finnes det en trail på 300 cacher, og jeg har hatt så lyst til å prøve meg på minst 200 på ett døgn. Flesteparten av de jeg kjenner har tatt hele eller deler av trailen, men for halvannen uke siden fikk jeg en forespørsel fra to som ikke har tatt den, og så klart jeg ville være med! Alle planer var lagt, jeg hadde nesten pakket ferdig, og så kom forkjølelsen. ${€$@@€{]}!!! (<- sett inn alle de stygge ordene du vil). Hadde ikke feberen og hodepinen vært på plass, så hadde jeg kanskje klart å være til nytte, for man må være minst 3 aktive deltakere på en sånn tur (en som kjører og to som bytter på å finne cacher), men jeg bare visste at jeg kom til å være mer til bry. Så jeg måtte avlyse 🙁 Og ikke bare er jeg lei meg for å gå glipp av muligheten, men jeg satt jo de to andre i en vanskelig situasjon også. Nå ordnet det seg heldigvis for de, en annen steppet inn på veldig kort varsel (og de tok hele runden på 300 cacher!), men når pokker skal jeg få en sånn mulighet igjen? Fader altså, dette var den dårligst timede forkjølelsen noen sinne! Og hvis det ender med at jeg er for dårlig til å dra på min første Maria Mena-konsert til fredag, da graver jeg meg ned og blir der. Blæh!

4 Comments

 • Tove

  Uffda. God bedring!
  Regner med det er V.V PT du har lyst til å prøve deg på. Så kjedelig at planen din gikk i vasken. Du får det nok til en annen gang.

  • Kjersti

   Tove: Det stemmer. Veldig kjedelig, har vært ordentlig lei meg hele helgen. Jeg håper jo det ordner seg ved en senere anledning.

 • boerboelheidi

  Håper formen har kommet seg nå, så surt å bli syk akkurat nå da ☹
  Jeg hadde ikke fått med meg at Maskorama skulle begynne i helgen, tenkte jeg skulle se på litt flere enn to episoder denne gangen, så da har jeg litt tid på meg enda.

  • Kjersti

   Heidi: Er fortsatt hjemme fra jobb, tar litt tid å bli kvitt dette. Men ja, det var antagelig den verste helgen å bli syk på i år 🙁
   Det er noen helger igjen før det er ferdig, men så er det jo også litt moro å se det live og ikke vite hvem som ryker ut før man får sett det. Sånn var det om helgen, da prioriterte jeg Skal vi danse, så da visste jeg hvem Frosken var før jeg fikk sett det. Blir det samme til helgen også, for da er det finale i Skal vi danse.

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.