Februar 2021

Månedens høydepunkt:
Definitivt den dagen jeg var ferdig med karantene:

Nå er det ikke så stor forskjell på å være å så mye hjemme som mulig og å være i karantene, men bare vissheten om at man faktisk ikke bør dra noe sted uten at det er strengt nødvendig gjorde at de får dagene jeg var i karantene var drit kjedelige.

Gårsdagen var også et definitivt høydepunkt:

Åh, som jeg koste meg! <3

Månedens bøker:
En kongelig affære av Gill Paul:

Jeg har blitt veldig glad i bøkene til Gill Paul, men denne fenget ikke helt. Jeg leser i noen av de andre omtalene her at det reageres på faktafeil. Nå er jo ikke disse bøkene 100 % basert på fakta, så akkurat det bryr meg ikke nevneverdig. Men her får jeg ikke helt “godfølelsen” for noen av hovedpersonene, og det tar altfor lang tid før det blir en sammenheng mellom da og nå.
Terningkast 4.

Der krepsene synger av Delia Owens:

En bra historie, annerledes med tanke på hovedpersonen og hennes liv og bosted. Jeg får absolutt sympati for henne, og tar meg selv i å ønske at jeg kunne trøste henne underveis. Beskrivelsene blir for poetiske og lyriske for meg, de irriterer bare. Og slutten var ikke god, løsningen på mysteriet blir for dum.
Terningkast 4.

Månedens Nairo:
Når man er så glad i tennisballen sin (én av mange) at man må passe på den selv når man skal sove:

Hjertet mitt <3

Og når man er så glad i den helt spesielle uteballen at absolutt ingen får lov til å engang tenke på å ta den:

Han har stålkontroll på hvor nært hånda til Eileif er her altså 😉

Månedens geocaching:
Turen jeg hadde i Sarpsborg for 2 uker siden:

En skikkelig kald og nydelig vinterdag, hvor jeg koste meg like mye med å se på alle som koste seg ute som med å finne cacher.

Månedens strikketøy:
Nå har jeg ikke mye igjen av temperaturskjerfet, har fått strikket ganske mye de siste to ukene:

Utifra temperaturintervallene jeg har valgt, blir det bare to farger for minusgrader på dette skjerfet. Den isblå fargen (lys himmelblå) er lett å se på min skjerm, den andre blåfargen skal være lys blågrå, og det er ikke lett å se at den er blågrå hverken i virkeligheten eller på min skjerm. I tillegg er det mer vanskelig å se forskjellen på de to blåfargene i virkeligheten enn på skjerm. Men det blir som det blir, for jeg akter ikke å rekke opp og endre en av blåfargene.

Månedens naturbilde:
Soloppgangen en tidlig morgen på jobb:

Måtte mars komme med fuglekvitter, smelting av is og varme fra sola!

2 Comments