Genseren er ferdigstrikket

Jeg husker ikke lenger hvor lenge det er siden jeg startet på denne genseren, men det ble et langtidsprosjekt. Hovedsakelig fordi jeg hater å strikke med 5 pinner, som var mitt eneste alternativ på ermene. Men nå er den ferdig, mye takket være en snill kollega som tok monteringen!

Om jeg er fornøyd? Vel, jeg er stolt over å ha strikket en genser helt alene, men jeg kommer ikke til å strikke flere gensere. Jeg koser meg ikke med det, det blir altfor mye konsentrasjon og pirk for meg. I tillegg er jeg ikke flink til å strikke mønster med to farger, jeg strammer altfor mye så mønsteret blir ikke pent. Tro meg, jeg prøver å strikke løsere/ikke stramme trådene for mye bak, men som dere ser, så blir det ikke bra nok. Og jeg sikter ikke etter det perfekte, det skal jeg love dere. Og så synes jeg garnet klør bittelitt, og jeg hater klær som klør. Men jeg kan sikkert bruke den med en langermet tynn ullgenser under på kalde dager. Men jeg er fornøyd med at den er ferdig!

8 Comments

 • Nlve

  Du har jo strikka den helt perfekt, du! Kan ikke se at mønsteret er stramt. Uansett blir slike gensere som regel bedre og bedre etter bruk. Du kledde den!

 • Tove

  Nå syns jeg du er pirkete. Jeg syns den ser ut til å være perfekt strikket.
  Genseren ble veldig fin 🙂

  • Kjersti

   Tove: Det er veldig hyggelig av deg, men jeg klarer ikke si meg enig.
   Takk!

 • boerboelheidi

  Da var den ferdig, og det er bare å begynne på neste 😁 Neida, det skal være morsomt det man driver på med, eller i hvertfall ikke slik at man gruer seg for å drive med det. Men det er uansett flott at den ble ferdig 😀 Og litt godt å tenke på at man har strikket den selv, når man bruker den.
  Jeg er ikke glad i montering jeg heller, så er veldig glad for disse rundstrikke genserne 😆 Og så finnes det mye man kan strikke som man ikke trenger montere 🧶

  • Kjersti

   Heidi: Nope, ikke flere gensere på meg. Det er nettopp det at det ikke er moro, det blir for mye styr. Jeg kan godt måtte følge med på et mønster, men da må det være rette og vrange, ikke to farger om gangen.
   Klart jeg er fornøyd med å ha strikket den, men når jeg tenker etter hvor lite jeg bruker de andre genserne jeg har strikket, så burde jeg kanskje latt være…
   Holder meg til det siste du nevner, ting man ikke trenger å montere (annet enn å sy sammen to langsider eller noe sånt :p