Helg og nesten ferie

Nå er det over en måned siden forrige cachetur, og selv om jeg har cachet jevnt og trutt i hele den perioden, så har det bare blitt en om dagen på de datoene jeg manglet funn. Så nå har jeg skikkelig abstinenser, og det ville jeg gjøre noe med i går.

Ingen av de jeg spurte hadde mulighet til å være med, og jeg hadde ikke lyst til å kjøre langt alene, så jeg valgte en nærtur, det vil si en av Lisas runder som jeg ikke har fullført. Jeg hadde et håp om å gå et par-tre kilometer for å se hvordan hofta til Nairo reagerte. Men på grusveien mot parkeringsplassen møtte jeg en mann med løs hund, og på vei innover for å ta cacher kom vi til et hus/en gård. Jeg aner ikke om det var hunder der, men jeg ville ikke friste skjebnen, derfor snudde vi der. Da ble det med 3 cacher, men 3 er jaggu mer enn 1, så jeg er fornøyd.

Lettgått terreng, grusvei hele den biten vi gikk:

Og selv om det ikke ble lange turen, var Nairo fornøyd med å lese noen nye aviser:

Samtidig som Nairo og jeg gikk tur, var Eileif på Nordby og handlet. Og snill som han er, hadde han kjøpt et par overraskelser til meg <3

At jeg er glad i bamser, er ingen hemmelighet. At jeg har blitt glad i rosa, er heller ingen hemmelighet. Så da han kom over luftfrisker til bilen som både var bamse og rosa, måtte han bare kjøpe den:

Mistenker at den lukter veldig syntetisk, men pytt pytt, det er jo en rosa bamse! 😀

Eileif vet hvor glad jeg er i Snapple, så han hadde jaggu kjøpt med to av de også:

Tror ikke jeg har smakt Fruit Punch før, den ble faktisk i søteste laget. Men Kiwi Strawberry er kjempegod, og den skal få kose seg litt til i kjøleskapet før jeg gyver løs på den.

Kvelden ble tilbragt i sofaen med Hver gang vi møtes på TV. Nairo sluknet også i sofaen:

I dag har vært en utrolig sløv dag. Eileif og Nairo prøvde å gå en skogstur i nabolaget, men skytetrening på en gård satt en effektiv stopper for det (Nairo får lettere panikk når det skytes). Jeg har ikke gjort noe særlig annet enn å la meg underholde av FailArmy på YouTube, hatt en halvtimes egenpleie på badet og vasket et par maskiner med klær.

Nå venter to arbeidsdager, og så er det jaggu ferie. Skolene her nede har vinterferie, så da bevilger jeg meg tre dager hjemme, og det skal bli så godt!

2 Comments

    • Kjersti

      Heidi: Snøen forsvant heldigvis samtidig som mildværet og regnet kom. Jeg vet det kommer dager med minusgrader igjen, men jeg er så glad for å være kvitt alt det hvite og isen det bragte med seg!
      Så langt har jeg planer for 3 av de 5 feriedagene det blir (da regner jeg med helgen), og da tror jeg det er greit å være hjemme de 2 resterende dagene. Kjenner jeg trenger litt meg-tid. Hmmm…ikke jobb deg ihjel bare for å få ferie nå da.