Hurra for første ferieuke!

Hele forrige uke var jeg kun på den ene jobben. Denne uka var jeg de tre første dagene på den ene jobben, og i går og i dag har jeg vært på den andre jobben:

Jeg var stort sett alene de tre første dagene denne uka, disse to siste har vi vært fire på jobb pluss en håndfull deltakere. Og det var ingen tvil om at hodet mitt begynte på feriemodus tidlig i dag, for da jeg kom på jobb var jeg uthvilt og klar for dagen, men etter første pause klarte jeg ikke å slutte å gjespe. I tillegg hadde jeg store problemer med å utføre en oppgave jeg normalt ville brukt null niks tid på, det ble bare latterlig 😉

Etter endt arbeidsdag dro vi fire på Rice&Chopsticks, dagens middag for meg var da selvsagt sushi:

Inari’en til høyre er en klar favoritt, men jeg liker den enda bedre med den store fiskerognen.

Så beveget vi oss til Grotten, og heldigvis har de fremdeles masse gode is å velge mellom! Jeg endte med dette:

Salt karamell øverst og appelsin med sjokoladebiter nederst. Sistnevnte var himmelsk!

Nå venter en uke med ferie før jeg skal jobbe litt igjen. Planen for årets ferie var egentlig å male hytta, men det er umulig å henge på en stige i denne solsteiken, det tåler hverken jeg eller malinga. Så det får jeg heller ta på sparket hvis varmen gir seg for en periode. Utover det har jeg egentlig ikke mange planer, bortsett fra det vanlige: husarbeid, turer med Nairo når været tillater det, og caching. Selvsagt 😀

4 Comments

 • Heidi

  Jeg skulle helst hatt fire uker sammenhengende ? Men tre uker er også greit for å få skikkleig feriefølelse. Men er flott når man kan gjøre osm man liker best selv, uansett om man deler det opp eller tar alt i ett.
  Jeg har igjen ferie til høsten også, synes det er veldig greit å ha noe å se fram til da.
  Håper du får en fin ferie nå, og neste periode. Og så håper jeg vi sees ?

  • Kjersti

   Heidi: Når jeg får mail om nye kommentarer, er det lett å se om dere er hjemme eller på tur, for du kommenterer med to forskjellige e-poster og to forskjellige navn 😉
   Hvis jeg tar 3 uker i strekk, har jeg blitt så komfortabel med ferie at jeg aldri vil tilbake på jobb igjen :p Men jeg hører lærerne sier at når de 8 ukene nærmer seg slutten, er de veldig klare for jobb igjen, så kanskje jeg skulle hatt 8 uker? 😉 Men ja, så lenge jeg bare tar 3 uker på sommeren, er jeg glad jeg har mulighet til å dele de opp. Da har jeg også tatt noen feriedager før sommeren, og jeg har spart opp nok til både romjula og noen enkeltdager her og der, høsten kan bli lang uten en eneste dag fri.
   Takk det samme! Det håper inderlig jeg også! <3

 • Tove

  Deilig med noen dager uten planer, syns jeg og driver en med caching så er det jo alltid noe å finne på 😉 God ferie 🙂

  • Kjersti

   Tove: Jeg er jo ytterst glad i å planlegge, men jeg skal vel overleve å være litt spontan også 😉
   Helt klart alltid noe å finne på med cachingen, bare det ikke blir altfor varme dager.
   Takk!