Jeg gir bort en bok!

Som nevnt klarte jeg å kjøpe en bok jeg allerede hadde når vi var på boksalg om lørdag. Den boka har jeg nå lyst til å gi bort til en av dere!

Boka heter Takk for alle minnene (Thanks for the memories), og er skrevet av Cecelia Ahern.

Etter en tragisk ulykke husker Joyce ting hun aldri har opplevd. Hun vet om små gater i Paris, en by hun aldri har besøkt, og kan plutselig en masse om kunst, som aldri har interessert henne før. Og hver natt drømmer hun om en ukjent liten jente med lyst hår.

Justin er skilt, ensom og rastløs. Han kommer til Dublin som gjesteforeleser i kunsthistorie og blir motvillig overtalt til å gi blod. Det blir det første som kommer rett fra hjertet hans på lenge.

Uten at de vet det, er livene deres flettet i hverandre – selv om de aldri har møttes.

Takk for alle minnene er en søt og sjarmerende roman om kjærlighet, tilfeldigheter og om å reise seg når alt ser mørkt ut. Nok en gang lykkes chick lit-dronningen Cecelia Ahern i å skrive en forbløffende fortelling om magi i hverdagen.

Jeg skal være så ærlig med dere og si at jeg ikke kan huske boka. Men i en periode leste jeg veldig mange chick lit-bøker, og jeg er derfor redd at de har blandet seg litt i hverandre. Men jeg har uansett lyst til å sende boka til en av dere, og for å være med i trekningen, må du gjøre én eller fler av følgende ting:

  1. Har du ikke en blogg, skriver du rett og slett en kommentar på dette innlegget om at du har lyst på boka. Da får du ett lodd.
  2. Har du en blogg, skriv et innlegg og link tilbake til dette innlegget. Skriv også en kommentar på dette innlegget at du har gjort dette, gjerne med link til ditt innlegg. Da får du ett lodd.
  3. Del innlegget mitt på Facebook og/eller Twitter. Skriv en kommentar på dette innlegget at du har gjort dette, da får du ett lodd (kun ett selv om du deler begge steder).
  4. Bli medlem i min bloggs Facebook-side, linken finner du til høyre her. Skriv en kommentar på dette innlegget at du har gjort dette, da får du ett lodd. De av dere som allerede er medlemmer der får selvsagt et lodd, men skriv uansett en kommentar om det, så jeg kan holde styr på antall lodd og hvem som ønsker å være med i trekningen.

Hver deltaker kan få maks 3 lodd, og man kan delta frem til midnatt fredag kveld. Trekningen foretas lørdag. Lykke til!

{minsignatur}

15 Comments