Jeløy nord i går

Fredag kveld fikk jeg en melding fra Raymond, som lurte på om jeg ville være med på tur på Jeløy nord i går. Jeg hadde planer om å cache alene i går, så de planene gikk lett rett i vasken, og vi møttes på en parkeringsplass kl. 1030. Fint infoskilt for området vi skulle gå i:

Vi ruslet avgårde i deilig vær, litt skyet og ikke for varmt. Våren er her uten tvil, noe denne karen var helt enig i:

Og disse lysende solene var også enige i det:

Det var ikke noe som helst rester av snø, og det var stort sett fine stier hele veien:

Etter en fryktelig bratt bakke, som ikke ga utslag i vondt noe annet sted hos meg enn i stoltheten og den manglende kondisen, tok vi en ørliten avstikker ut til et utkikkspunkt der vi hadde utsikt mot Horten på den andre siden av Oslofjorden:

Vi fant stort sett alle cachene uten problemer, men en av de leta vi etter i 45 minutter uten hell. Klin umulig da det var på kanten av et hogstfelt/tynningfelt, og selv om vi økte radiusen betraktelig, var det ikke noe funn. Raymond sendte noen forespørsler om hjelp, til ingen nytte. Så vi gikk videre. Men etter at jeg dro hjemover hadde Raymond fått litt flere svar, så han gikk tilbake og fant den. Noe som betyr at jeg må ta turen tilbake, jeg også. Heldigvis har jeg flere cacher igjen i området, så det blir ikke tur bare for den ene liksom.

Hvitveis har jeg i hagen, men blåveis er det sjelden jeg ser. I går så jeg mange av de:

Det ble 19 funn i går: 11 letterboxer, 4 wherigoer, 3 mysteryer og 1 tradisjonell. Veldig fornøyd med både funnene, turen og selskapet på turen!

På vei innover fikk jeg stoppet innom Biltema og handlet litt til vedlikehold av noen cacher. På vei hjemover stoppet jeg innom XXL for å se om jeg fant noen nye tur”joggesko”, men jeg fant ingen som passet foten min til en pris jeg var villig til å betale. Så var det Sakrua sushi som sto for tur, etterfulgt av en kjapp stopp i en matbutikk. Og så hjem for å nyte dagens middag:

Den til venstre er noe double fried-greier som jeg har spist før, veldig god! Den til høyre er noe med chilimajonestopping, der ble majonesen litt sterk for meg. Og så Inari i bakgrunnen, den må jeg alltid ha en av 😉

Kvelden gikk med til strikking og den siste Harry Potter-filmen, så jeg kan ikke si annet enn at gårsdagen var mer eller mindre perfekt. Måtte det komme mengder med tilsvarende lørdager fremover!

2 Comments

  • Heidi

    Så fantastisk bra! Nå har du hele våren, sommeren, og vinteren på å gå 😀
    Etter å ha måtte passe på så lenge, og være forsiktig for å ikke få så smerter, så er det bare å glede seg 😀

    • Kjersti

      Heidi: Gjett om jeg gleder meg! Kondisen er jo på et bunnpunkt, men det driter jeg i, for jeg kan gå! 😄 Tviler på at det blir så mye gåing til vinteren, da 😜