Rampestreker på kontoret

Jeg skrev litt om hemmelig nissevenn på jobben i innlegget mitt om søndag. Da jeg kom på jobb på mandag, så jeg at tidspunktet for konserten til The Swinging Svibels var endret til klokka 10. Litt etter halv ti var jeg tilfeldigvis på lærerværelset, møtte på ei av de andre som var ført opp som medlem i bandet, og hun ville at vi skulle overraske med sang! Så det endte med at 4 av oss sang oss gjennom alle versene av Julekveld i skogen pluss to vers av O Come, All Ye Faithful. Tror aldri jeg har vært så flau på jobb noen gang :p

Igjen: jeg har ikke skrevet meg på lista som deltakende i hemmelig nissevenn. Men jeg har jo skjønt at jeg ikke på noen måte kan føle meg trygg, og imens jeg var på den andre jobben i går har noen kost seg på kontoret mitt. Det første jeg ser når jeg kommer i dag er dette:

Skjermen pakket inn i gråpapir og stolen pakket inn i plastfolie 😀

Skriveredskapene som står på resepsjonsdisken var også godt pakket inn:

Legg også merke til bomullsdottene som ligger i blomsterpotta i bakgrunnen 😉

Juletreet mitt hadde også fått ekstra pynt; bomullsdotter som selvsagt skal ligne snø:

Det ble faktisk litt fint 😀

Kontakten til lysene på juletreet var også godt pakket inn:

Og magneten på kalenderen min hadde også pyntet seg:

Når jeg skal logge meg inn på pc’en, oppdager jeg at pc-musa sitter fast i musematta, og tastaturet var usedvanlig mykt å skrive på. Årsaken var dette:

Jupp, bomullsdotter under tastaturet :p I tillegg var det også bomullsdotter inne i teipdispenseren, pc-skjermen var teipet fast til bordet og alle stemplene var snudd opp ned. Og ikke klarte jeg å slutte å le heller 😉

En av tingene jeg gjør på morgenen er å sjekke gårsdagens internpost, og da fikk jeg meg nok en latter:

Godt pakket inn i plastfolie, og med en oppblåst hanske inni. De har kost seg, de som har stelt istand dette 😀

Jeg ble sittende i den plastkledde stolen i et par timer, den var faktisk ganske god å sitte i! Men etter en stund ble det rimelig klamt i stumpen, så det var bare å ta saksa og få vekk plasten. Tro meg, jeg har noen klare mistenkte, men det skal bli godt å få det avslørt til fredag 😀

6 Comments