Siste feriedager og helg

Feriedag nummer 13 vil komme i eget innlegg neste uke.

Feriedag nummer 14, tirsdag 30. juli:
Vi kom hjem klokka 0030 natt til denne tirsdagen, så det bar rett i seng for min del. Våknet som vanlig ved 0600-tiden, og med bare 5 timers søvn endte dagen opp med å bestå av sløving og å pakke ut alt fra bilen. Var skikkelig blæh i kroppen hele dagen.

Det var meldt varmt vær denne dagen, så før sola skulle treffe soveromsvinduet, ville jeg sette opp vinduet litt for å lufte. Det hadde regnet på morgenen, etter at jeg sto opp, og da jeg kom bort til vinduet kjente jeg at det var vått på gulvet. Jøss, tenkte jeg, har jeg allerede satt opp vinduet? Neida, det var lekkasje inn gjennom taket, vått både på gulvet og i senga. Sukk. Bytte av tak ble bestilt i februar, jeg håper de kommer fortere enn svint.

Feriedag nummer 15, onsdag 31. juli:
Ble ikke gjort noe særlig mer denne dagen enn dagen før. Fremdeles blæh i kroppen, så det var godt å bare pusle med småting hjemme og ellers la meg underholde av Facebook-spill og Youtube-videoer.

Feriedag nummer 16, torsdag 1. august:
Eileif var i byen og handlet en av de foregående dagene, og da kom han hjem med litt smått og godt til meg (som han stort sett alltid gjør <3 ), blant annet en selfiestang denne gangen. Og den måtte jo testes når den var ladet opp:

Feriedag nummer 17, fredag 2. august:
Da jeg oppdaterte project-gc på morgenen denne dagen, oppdaget jeg at jeg hadde fått favorittpoeng nummer 500 på mine cacher, og dermed har jeg fått diamant-badge’n:

Jeg er så takknemlig! <3

Planen denne dagen var å dra til Skjeberg/Sarpsborg og ta noen cacher. Men før jeg rakk å dra noe som helst sted tikket det inn en melding i Messenger fra en mann jeg trodde befant seg langt borte herifra på ferie sammen med sin datter. Men neida, de hadde tatt Sandefjord-Strömstad-ferjen på morgenen, og lurte på om jeg hadde tenkt meg til Gårdsbutiken. Siden denne mannen bor i Haugesund og det er evigheter mellom hver gang vi møtes, var jeg overraskende spontan og endret planene. Dro til Gårdsbutiken og fikk to timers skravling med de. Herlig!

Innehaveren av Gårdsbutiken driver oppdrett av Finsk Støver og Shetland Sheepdog, og for øyeblikket har hun 5 små søte sheltievalper:

Kunne ha sittet der ennå jeg altså:

Etter å ha sagt hadet til folket dro jeg til Strömstad for å ta det jeg manglet i en trail. Den første lå i så høyt gress, og det fristet ikke å gå uti det. Nummer 2 fant jeg uten problemer, nummer 3 fant jeg ikke. Derfor gadd jeg ikke mer og dro hjem.

Lørdag:
Om fredag fylte ei jente jeg er veldig glad i 16 år, og i går var det duket for feiring. Jeg er så privilegert som blir invitert i disse familieselskapene år etter år, og det er klart jeg måtte dele den store dagen med henne, som også fikk lappen på firehjuling på bursdagen sin:

Du synes kanskje det er noe kjent ved henne? Joda, det er Emsen fra årets MGPjr. Vakre jenta “mi” <3

Hun og to venninner hadde kvelden før dekorert bursdagskaker:

Jeg smakte bare på en av de, men den var til gjengjeld utsøkt!

Søndag; i dag:
I dag har jeg prøvd å sørge for at dagen har vært så lik normale søndager som mulig. Ikke tenkt på at det er siste dag av ferien, men heller tenkt at det er en vanlig søndag, og jeg skal som vanlig på jobb i morgen. Sløving, luftet Nairo, vasket klær. Men jeg kommer ikke helt unna at det faktisk er siste feriedag, at jeg nå legger årets sommerferie bak meg og at det er 8 arbeidsuker til høstferien. Ikke at jeg har høstferie, men jeg tar meg gjerne 2-3 feriedager hvis mulig.

2 Comments

 • boerboelheidi

  En selfiestang ser lurt ut, ihvertfall for meg som sliter med å få med meg selv på selfie.. vel å merke når jeg skal ha med Jen også ?
  Å pakke når man skal på tur er nesten litt morsomt ? Å pakke ut igjen når man er kommet hjem, ikke fullt så morsomt ?
  Jeg tyvstartet litt på jobb i kveld, måtte innom å se hvordan det var.. Har jo vært borte så lenge at det var greit å se før jeg begynner igjen i morgen. Og da fikk jeg ordnet litt småtteri også.
  Nå håper jeg det blir fortgang i prosjekt tak hos deg, noe så slitsomt!

  • Kjersti

   Heidi: Jeg er litt usikker på når jeg kommer til å ta den med meg, men nå har jeg ihvertfall 🙂
   Pakke ut er dritkjedelig! Men det må jo gjøres…
   Kjenner jeg gruer meg litt til å komme på jobb etterpå, det nye kontoret mitt kommer til å være fullt av esker…
   Det håper jeg også!