Skal vi danse

Så var tv-kvelden over for denne lørdagen, og også ukas høydepunkt for min del, nemlig Skal vi danse. Fant ut at det var på tide med en liten oppdatering, for jeg har jo ikke blogget om Skal vi danse siden før sesongen startet, og jeg må si at årets deltakere overrasker både i positiv og negativ forstand. Vil bare presisere på forhånd at jeg ikke kan danse selv, så alle synsinger og meninger er mine personlige, de kommer ikke fra noen faglig bakgrunn 🙂

Håvard og Elena: her hadde jeg ingen forventninger i det hele tatt, da jeg ikke har sett mye på Håvard tidligere. Men han har overrasket i positiv retning hele veien, bortsett fra i kveld synes jeg. Han fikk jo en ok poengsum fra dommerne, men jeg likte rett og slett ikke dansen hans i dag.

Maria og Asmund: en av mine absolutte forhåndsfavoritter, siden jeg har likt Maria siden Idol-dagene. Og selv om hun også er flink på dansegulvet, så har hun liksom ikke gjort noe ut av seg. Det er greit, men ikke noe mer.

Aylar og Egor: Aylar har jeg aldri likt, men jeg skal være så ærlig og innrømme at jeg liker henne på dansegulvet. Sikkert fordi hun har mye rytme i kroppen fra tidligere og hun derfor klarer å bevege seg fint på dansegulvet. Den dansen hun har gjort best så langt er vel forrige ukes når hun knapt hadde fått trent noe, da ble det enkelt og fint.

Cecilie og Tobias: Cecilie var jo en av mine forhåndsfavoritter, men hun har skuffet. Dama er sexy som få, men hun virker hele tiden stiv og utilpass på dansegulvet. Men tøff er hun allikevel!

Anne Marie og Glenn Jørgen: Otters har aldri hatt mange stjerner hos meg som skuespiller, og hun får det heller ikke som danser. Det er ett eller annet som virker keitete og uelegant, uansett om hun danser standard eller latin. Helt greit at hun gikk ut i kveld.

Stine og Tom-Erik: her må jeg si at jeg trodde Stine skulle bli en kopi av Margrethe fra i fjor, men det har hun så aldeles ikke! Stine er dritflink! Gleder meg masse til hver gang hun skal på parketten, og jeg håper hun kommer langt! Hun fortjente ihvertfall ikke duellen i kveld!

Tommy og Rakel: ingen forventninger på forhånd, og han har ikke gitt meg noen forventninger heller. Tommy har helt klart bedret seg, men jeg savner litt mer personlighet. Kveldens dans var hans beste i mine øyne.

Åsleik og Nadya: som komiker har jeg ikke sansen for Åsleik. Som danser har jeg sansen for Åsleik! Han har seilt opp som en av mine favoritter, han gir oss både show og teknikk i hver eneste dans. Imponerende!

Stig Henrik og Alexandra: også en av mine forhåndsfavoritter, og han holder seg der oppe. De gangene han glemmer noen trinn, tar han det igjen på uttrykk og personlighet. Absolutt like bra som jeg håpet og trodde!

Så nå er det bare å vente en uke på neste runde, gleder meg allerede! 🙂

Vil også passe på å nevne at bloggen Basta har give away, en gigantisk goodie bag som enhver burde ha lyst på! Ta en titt og sleng deg med 🙂

{minsignatur}

2 Comments

  • Espen

    Er kanskje litt sånn med Aylar i år som det var med Lene Alexandra når hun var med – underdog som få likte og trodde ville klare utmerke seg. Jeg har sansen for Aylar og den fremgangen hun har levert.

    • Kjersti

      Der har du nok rett. Men jeg likte ikke Lene Alexandra heller, og jeg var ikke spesielt fornøyd med at hun vant. Så selv om jeg er imponert av Aylar, så håper jeg ikke at hun vinner 🙂