Om meg

Jeg heter Kjersti (er født i 1973), og her vil du kunne lese om hverdagen min.

Kommer opprinnelig fra Oslo, men flyttet til Halden når jeg var 14 1/2 år, og stortrives her fremdeles. Etter at jeg flyttet hjemmefra i 1994 har jeg bodd i varierende standarder, hvor den største nedturen var en leilighet i en bygård hvor jeg delte matbod med rotter, og den største frustrasjonen var 4 1/2 år på hytta uten dusj. Men jeg klager ikke, jeg har tross alt en hytte, og det er nettopp hytta bloggen min er oppkalt etter.

I 2005 kjøpte jeg huset mitt, og i 2008 flyttet min kjære inn. Her, langt ute på landet, med jorder og skoger så langt øyet kan se, trives vi godt. Den store tomten med masse plen som må klippes og 3 mil med nesten alltid ubrøytede vinterveier blir detaljer når vi tar inn over oss stillheten og roen her ute.

Bryllup 00103Min kjære fridde til meg 18. november 2008, og vi giftet oss i Søndre Enningdalen kirke 18. juni 2011. Ta gjerne en titt på bryllupssidene våre, hvor dere i bryllupsbloggen finner mengder med bilder og også noen videoer fra den store dagen vår.

Mine hovedinteresser er hund, geocaching, fotografering, lesing og brodering. De tre førstnevnte tingene går fint å kombinere, men broderingen går litt i rykk og napp, og er ikke spesielt lett å få til når man har en hund som elsker alt som ligner på et tau 🙂 Lesingen foregår mest som en god måte å roe ned på før lyset slukkes for kvelden.

Strikking har også blitt noe jeg koser meg med, gjerne mens jeg ser på tv. Jeg er nybegynner på alle mulige måter, og liker aller best å strikke enkle ting på rundpinne.

Kos deg her hos meg! Tilbakemeldinger og kommentarer blir alltid satt pris på, og jeg svarer alltid. Jeg håper på den måten at dere vil føle dere både velkommen hit og velkommen tilbake.

Jeg kan kontaktes på mail kjersti(a)pilaris.net.

Bilder frem til og med bryllupet finner du også i galleriet. Alle bildene på bloggen og i galleriet er underlagt loven om opphavsrett. Hjemmesiden min vil ikke bli oppdatert etter 31. juli 2011, men ta gjerne en titt hvis du har lyst 🙂

2 Comments

 • Martine Hætta Lunde

  Hei!
  Så moro å lese at dere hadde hatt et så trivelig opphold her på Spåtind i helgen.
  Får jeg lov å dele bloggen din på våres facebooksider?

  Mvh
  Martine
  Resepsjonist
  Spåtind

  • Kjersti

   Martine: Hei! Vi storkoser oss på Spåtind, og gleder oss allerede til neste gang 🙂
   Det får du så absolutt lov til, jeg skal skynde meg inn og like siden deres! 🙂

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.