Boka i april

Boka i april

Én bok rakk jeg å komme gjennom i april, og det var Martyrens forbannelse av Scott Mariani:

Den tidligere elitesoldaten Ben Hope har trukket seg tilbake fra sin brutale fortid og har endelig funnet fred og sinnsro i et middelalderkloster i de franske alpene. Men det tar ikke lang tid før brutaliteten innhenter ham. Etter å ha vært borte fra klosteret i et døgn, kommer Ben tilbake til et blodbad. Noen har brutt seg inn i klosteret og henrettet munkene – og da vekkes kamplysten i ham igjen. Han skal finne drapsmennene og ta hevn. Ben drar av sted på en livsfarlig jakt og blir trukket inn i et nett av stjålne skatter, svindel, drap og en sju hundre år gammel forbannelse.

Hva vil egentlig «De forberedte», den nådeløse gruppen som angrep klosteret, oppnå? Etter hvert som Ben finner flere ledetråder, blir det avdekket en grusom plan som truer med å ødelegge hele verden. Katastrofen må avverges – og det finnes bare én mann som kan gjøre det.

Min omtale:

Alt i alt en god bok. En spennende historie som ligner mye på andre tilsvarende bøker, men som allikevel har særpreg og holder på interessen min.
Terningkast 4.

Nå holder jeg på med en bok som jeg ikke klarer å bestemme meg for om jeg elsker eller hater. Hver kveld leser jeg 3-4 sider og lurer jeg på om jeg skal gi opp, og så gjentar det seg neste kveld. I tillegg er det en tykk bok, så jeg kommer jo til å bruke evigheter på å komme gjennom den, hvis jeg ikke gir opp.

6 Replies to “Boka i april”

 1. Hmmm, den virker litt “amerikansk” for meg. Men som jeg sannsynligvis hadde hatt problemer med å legge vekk. De fleste bøkene jeg leser er forresten det ;) Nå er jeg veldig nysgjerrig på hva du leser.

  Jeg husker ikke engang hva jeg leste i mars jeg. Har hatt en liten pause, men i dag begynte jeg på ny bok igjen.

  1. Tove: Skjønner hva du mener, men jeg synes ikke det er noe typisk “samlebånd”-bok. Verdt et forsøk, men ikke for enhver pris.
   Du får vente å se til jeg er ferdig, eller lage deg en konto på bokelskerne.no, der kan du se hva jeg til enhver tid leser ;) Og hvis du registrerer deg der og begynner å bruke det, så er det lett å se hva du har lest :)

 2. april mente jeg selvfølgelig. Og nå har jeg i hvert fall kommet på hva den siste boka jeg leste handlet om :)

  1. Tove: Skjønte det :) Og da har du bedre hukommelse enn meg, for hadde det ikke vært for bokelskerne.no, så hadde jeg antagelig ikke husket hva jeg leste sist ;)

   1. Joda, jeg ser verdien av det med “et arkiv”, Jeg hadde helt sikkert likt å hatt en sånn oversikt, men da blir det jo enda litt mer stress med at jeg må passe på å skrive der og. Og så tenker jeg at hva med alle bøkene jeg allerede har lest? Og det at det går helt fin å lese den samme boka flere ganger, jeg husker jo ikke så mye av den uansett.

    1. Tove: Jeg bruker sånn ca 5 minutter hver gang jeg har lest en bok. 4 minutter på å legge inn lesedato, terningkast og omtale (og det er ingen som sier at man MÅ legge inn en omtale), og 1 minutt på å finne boka jeg skal begynne å lese. Men så er jo jeg ekstremt glad i sånne oversikter og statistikk også, da ;)
     Jeg har lagt inn alle bøkene jeg har i bokhylla mi. De jeg ikke husker, har jeg ikke hverken skrevet noe om eller trillet terning på.
     Nå er jeg i gang med å fjerne bøker fra bokhylla mi. Jeg har rett og slett ikke plass, så de bøkene jeg vet jeg aldri kommer til å lese igjen skal gis bort. En vakker dag kommer det en giveaway her på bloggen :)

Comments are closed.