Den store B-dagen

Bilkjøring: E hadde kjøretime i dag, så da var det bare å komme seg i bilen i morges. Han kjørte selv til by’n, det har vært lite øvelseskjøring i det siste, så det må vi bli flinkere på nå frem mot oppkjøringa. Ja, oppkjøringa er bestilt, men jeg får ikke lov til å si når den er, bare at det er før jul 😉

Blad/bok: Jeg tok med meg både et ukeblad og en bok å lese i frem til butikkene åpnet. Parkerte ved Tistasenteret og leste ferdig ukebladet og satt og slet med sudokuen frem til litt over kl. 9, da gikk jeg og fikk meg litt frokost.

Bryllup: Stakk innom Narvesen på vei ut og fikk kjøpt meg et bryllupsmagasin. Har ikke kastet bort så mye penger på det, så selv om de er vanvittig dyre, kostet jeg på meg ett til. Dette blir det siste 🙂 Ble sittende i bilen og bla gjennom halvparten av det før det var på tide å komme seg opp til Storsenteret.

Bukse: Fant meg endelig en helt normal blå olabukse på Lindex til en overkommelig pris. Merker at jeg hater å shoppe klær…Blakk: Dagens ukeshandling på Kiwi gjorde meg blakk. Ihvertfall nesten. Nei, egentlig ikke, men det ble mye i dag. Så mye at kjøleskapet er så fullt som det ellers bare pleier å være når vi skal ha gjester.

Byggmakker: E ringte de i dag, og de var veldig enige med det han som var her i går og tittet på taket sa. Så vi ba de ikke komme og se. Taket lekker jo faktisk ikke selv i det drittværet vi har hatt et par dager nå i august, så det er jo ingen umiddelbar fare. At det må gjøres noe før eller senere er jeg veldig klar over.

Bryllup igjen: Dette gjør at det gjenstår 3 alternativer hvorav ett av de innebærer null bryllup neste år, så jeg ser på 2 av alternativene som reelle 😉 Skal opp til min kjære forlover C i kveld og diskutere litt med hennes praktiske sans (for jeg har egentlig ikke lyst til å høre på min egen velutviklede praktiske sans akkurat nå), så får vi se hva vi går for.

{minsignatur}

2 Comments

 • Ola

  Er det lov å spørre om kvifor i alle dager du ukehandler på _KIWI_ når du bur så nære Sverige/Svinesund? Vi ukeshandlar i på Eurocash, det er latterlig så mykje pengar vi sparer på det. Spesielt overraskande at nokon som tydeligvis er ganske prisbevisst velger å handle på Kiwi istadenfor Svinesund.

  • Kjersti

   Det går rett og slett på at det er visse matvarer jeg ikke liker den svenske utgaven av. Tro meg, vi handler alt av kjøtt på Svinesund, og en del andre ting også, så alt i alt sparer vi allikevel mye penger. Kunne helt sikkert spart mer, men selv om jeg prøver å spare penger og være relativt bevisst, så er det enkelte ting jeg ikke ønsker å kjøpe andre steder enn i Norge. Kiwi blir førstevalget fordi jeg må forbi der på vei hjem, og det er ikke det dyreste alternativet.

   At man alltid kan bli flinkere til å planlegge innkjøp og benytte seg av ukestilbud her og der er jeg helt sikker på, og jeg prøver så absolutt. Mye av årsaken til at det ble så dyrt i dag, var at det var en del basisvarer som vi var tomme for 🙂