Hvor blir disse ukene av???

Hvor blir disse ukene av???

Det har skjedd ett eller annet i tidsregningen i hodet mitt denne høsten. Før har ukedagene vært til tider veldig lange, og helgen går svish-svosj unna. Nå synes jeg ukedagene går like fort unna som helgene, det føles i mitt hode som om skoleåret akkurat har begynt, og så er vi faktisk nesten 2 måneder inn i det!

Planene om å blogge er der hver eneste dag, men vips, så er det kveld og natta. Jeg har vel lovet ørtogfjørti ganger at jeg skal prøve å bli bedre til å blogge, men dere ser jo selv hvor godt det går… Men tro meg, lysten er der!

Aktiviteten min på Instagram (@pilariskjersti2) har dabbet av litt, mens aktiviteten på Snapchat (@pilariskjersti) har økt bittelitt. Derfor kommer det innimellom til å komme ett og annet Snap-bilde her på bloggen også. Og da kan vi like godt starte med det :)

Nairo har i en lengre periode ikke vært det minste interessert i å ligge i senga på kvelden, noe som helt sikkert har med varmen å gjøre. Nå som det blir litt kjøligere, ligger han gjerne i senga frem til jeg slår av lyset. Og det er koselig, det!

I dag var det quiz-runde på Gårdsbutiken med innsamling til Cancerfonden (den svenske kreftforeningen). Så etter å ha vært en tur på Nordby og så stoppet for å logge en cache (mer om det litt senere), så gikk vi runden og svarte på spørsmål. Man kunne velge å gå i samlet flokk klokka 1115 eller gå for seg selv, og vi valgte bevisst å gå for oss selv.

(jeg kunne jo vært litt blidere når jeg tar en selfie, da…)

Ikke lenge etter at vi startet på vår runde, møtte vi de som gikk samlet, og der var det hunder i omtrent alle varianter. Se gjerne blogginnlegget til Gårdsbutiken her. Nei, vi vant ikke, jeg hadde to feil hvorav det ene spørsmålet burde jeg kunne, og jeg kommer til å være irritert på meg selv lenge. Fysj!

Det var en del vind på runden, så Nairo var til tider veldig strømlinjeformet ;)

I geocachingverdnen min prøver jeg i år å fylle en del hull i datomatrisen, det vil si at jeg sjekker hvilke datoer jeg ikke har funnet cacher på tidligere år, og prøver å komme meg ut akkurat de dagene. Jeg er ikke det minste fanatisk rundt dette, men benytter sjansen hvis den byr seg. I dag hadde jeg et hull, og da var det greit å stoppe for en lett en på veien mellom Nordby og Gårdsbutiken. Da var det kanskje passende at jeg hadde på meg denne t-skjorten?

Og ja, den er så knallrosa som den ser ut til å være :D Denne vant jeg i en konkurranse cachetur.no hadde for en liten stund siden, t-skjorten er levert av Spreadshirt, og er av god kvalitet. Det står i beskrivelsen at den er liten i størrelsen, så jeg valgte å gå opp til L, og den sitter som klistret, så hvis du liker litt mer ledig passform, gå opp enda en størrelse.

Men, tilbake til poenget for dette avsnittet: når jeg fant dagens cache, satt jeg ny personlig rekord i antall funn på ett kalenderår! Så langt i år har jeg 387 funn, ett funn mer enn i fjor! Og jeg har ikke tenkt å gi meg for i år av den grunn, jeg er ganske sikker på at jeg kommer meg opp i over 400 funn i år, for det er lenge igjen til nyttår :)

Ettermiddagen og kvelden har gått med til middag, strikking og Skal vi danse. Og min sedvanlige tekopp:

Og noe særlig mer har jeg ikke tenkt å gjøre i kveld, bortsett fra å se ferdig Skal vi danse.

6 Replies to “Hvor blir disse ukene av???”

 1. Her går ukedagene unna som aldri før også, mildt sagt merkelig.
  Jøss! Jeg sjekket hvor mange cacher jeg har funnet i år når jeg leste om dine, 234! Det var ikke mange, i fjor var det 545, året før det 888. Tviler på at det blir så mange flere cacher i år, så får satse på neste år igjen :-)
  Jeg ser på skal vi danse også, men er litt skuffet på showdansene i år, var bare to som jeg likte. Vanligvis er det den delen av skal vi danse som pleier være kjempefin.

  1. Heidi: Jeg tror noen med mengder med makt har forkortet ukedagene, det er sikkert bare 19 timer i døgnet eller noe sånt!
   Dere har jo hatt valp i huset store deler av året i år, det tar jo en god del tid og mange cacher blir bortprioritert. 16 cacher til i år klarer du, da blir det ihvertfall 250 :) Og så slår dere til med 1000 neste år :D
   Helene var den klare vinneren for meg i kveld, og så er jeg veldig glad for at Ida ikke røk ut, synes hun også var flink. Husk at dette var den første showdansen deres, showdansen i finalen pleier å være mye bedre :)

   1. Jeg vil gjerne ha et par timer lenger ettermiddag/kveld jeg, hadde jeg bare funnet stedet jeg skulle sendt inn det ønsket til :P Hm, er jo snart jul, julenissen bør kunne ordne det der :D
    Det blir nok litt mer cacher neste år uansett, får jeg tro. Og cacheturer!
    Jeg syntes også Helene var best, og så han Chengiz.

    1. Heidi: Jeg sender også et sånt ønske til julenissen, jo flere som søker, jo større sannsynlighet må det jo være for at vi får det!!! :D
     Satser på det :)
     Jeg er dårlig på moderne dans. Forstår at det han gjorde var bra, men det er ikke det jeg liker. Så heia Helene :)

 2. Velkommen i klubben. Jeg syns dager og uker fyker av sted. Jeg er overbevist om at det har noe med alderen å gjøre, men det gjelder kanskje ikke for deg for du er jo fortsatt bare ungdommen :)
  Gratulerer med ny rekord i cachefunn.

  1. Tove: Jeg har synes at tiden har gått fort lenge, men akkurat nå i høst har det skjedd ett eller annet. Tusen takk! :D
   Og takk for det, moro å finne såpass mange i løpet av et år :)

Comments are closed.