Metallic eller chrome

Åh, nå var det deilig med nye negler! De forrige har ikke holdt seg godt, jeg har vært litt hardhendt med de. Langefingerneglen på høyre hånd knakk helt av om lørdag, og lakken har delvis skallet av på venstre tommel, det kan dere såvidt skimte på dette bildet:

Jeg ga Maria frie tøyler i dag, og da ble det dette:

Og jeg beklager den elendige bildekvaliteten, men det var det beste lyset jeg klarte å oppdrive i farta. Metallic eller chrome tror jeg det heter, og den eneste grunnen for at det ser burgunder/brunt/lilla ut på bildet, er på grunn av lyset på kjøkkenet. De er faktisk egentlig blå. Og kjempetøffe!

Husk å ta kontakt med Neglrommet/Slow Down hvis du ønsker deg nye negler eller noe annet!

2 Comments

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.