Vi har garderoberom!

I går satt vi igang med siste finish på garderoberommet. Alt av oppussingsutstyr ble fjernet og hele rommet ble vasket fra gulv til tak. Jeg er nok litt pirkete og fant en haug med ørsmå detaljer jeg gjerne skulle gjort anderledes, men det får bli i et annet liv. Men det var to små flekker som ble malt, og da sa jeg meg fornøyd.

1 150215 140215 Ferdig garderoberomI går kveld klarte jeg ikke å styre meg lenger, og satt igang med innflytting av klær. Jeg hadde bestemt meg for å gå gjennom alt jeg eier og har av klær, så to store sekker sto klare på garderoberommet. Én til klær som skal kastes og én til klær vi leverer i en UFF-container. Det tok ikke lang tid før den første kast-sekken var full, og da var jeg knapt kommet halvveis i ryddingen.

Her har jeg fått fylt opp min del av hyllene, resten av plassen er Eileif sin:

2 150215 Flyttet inn på garderoberommetVi har to store kurver til som skal inn hit, men de er i bruk på soverommet for øyeblikket. Men det skal ikke bli noe problem å få tatt de i bruk, jeg har f.eks. mange flere strikkasokker enn jeg trodde! I tillegg trenger vi en liten skammel på garderoberommet, for de øverste hyllene er litt vel høye for oss. Derfor ble det mer “kast de tykke genserne opp på hylla”-metoden enn “jeg vil ha tellekanter”-metoden. Og hvis vi også tar oss råd til å kjøpe et par-tre små kommoder, så får vi enda litt bedre plass og kan få litt av undertøyet ned i de.

På motsatt side har jeg fått hengt opp jakker, kjoler og skjørt:

3 150215 Flyttet inn på garderoberommetJeg har ikke fått på plass sko og støvletter enda, jeg tror det er det eneste av mitt som gjenstår. Det fine er at vi nå får frigjort kottet i 2. etasje til turtøy, badetøy og shortser, og det skal bli godt å få tatt en skikkelig gjennomgang av det også.

Så langt har jeg fylt 2 sekker med tøy som skal kastes og nesten 1 som skal til UFF. Så får vi se hva fasit blir når Eileif er ferdig. Det er altså så deilig å få tatt denne gjennomgangen, kaste klær som hadde sine glansdager for evigheter siden, gi bort klær jeg ikke bruker og finne klær jeg hadde glemt at jeg hadde. Og enda mer deilig er det å endelig ha et garderoberom, bare 9 år og 3 måneder etter at jeg tok de første malingsstrøkene der inne! Happy helg! 😀

4 Comments

 • boerboelheidi

  Så flott det ble!
  Forstår godt at du måtte begynne å flytte inn klær med det samme, slik er morsomt.
  Jeg vet ikke om de kurvene du har der er akkurat slike som jeg har hatt, de ble det stygge merker etter. Hadde de stående både på gulv og hyller, og ble stygge mørke striper. Prøvde å lime under “møbelknotter”, men de datt bare av. Men ikke sikkert det er de samme kurvene.
  Veldig lurt å gå gjennom klærne en og annen gang, jeg skulle gjort det i det skapet det henger klær, tror jeg har klær der som jeg aldri har brukt, og de er ikke fra siste året..
  Vi har “bare” skap til å ha klærne i, ser fordelen med å gå inn i et rom å se hva man har, litt mer oversiktlig.

  • Kjersti

   Heidi: Takk! Heldigvis er ikke de mindre pene detaljene synlige på bildene 😉
   Ja, jeg kunne ikke vente når rommet var ferdig 😉
   Husker ikke hvor jeg kjøpte kurvene, men det er garantert noen billige greier fra Jysk eller noe sånt. Og om det blir striper under de, så gjør det egentlig ingenting, siden hyllene uansett blir dekket med klær. Men takk for at du sier ifra!
   Det er utrolig hvor mye klær man samler opp gjennom årene. Jeg vet at jeg har tatt vare på noe klær hvor sannsyligheten for at jeg kommer til å bruke det igjen er minimal, men det var noe jeg bare ikke klarte å kvitte meg meg. Til gjengjeld vet jeg at jeg gir bort ihvertfall 2 plagg jeg aldri har brukt.
   Skap er praktisk, det også, men akkurat dette rommet hadde jeg ikke bruk for til noe annet, og da slipper jeg skap på soverommet.

  • Kjersti

   Siv Anita: Tusen takk! Vi er ganske fornøyde altså 🙂
   Takk det samme, snuppa! Klem <3