1 down, 24 to go

Ja, så har man kommet seg gjennom første arbeidsdag etter den første ferien. På en måte må jeg si takk og pris for at det var mye å gjøre, så dagen ikke ble så veldig lang. Men ideelt sett hadde jeg jo fortsatt hatt ferie da 🙂 24 arbeidsdager igjen til neste ferie 🙂

Varmt og godt har det vært i hele dag, og selv om det er meldt regn i kveld, ser det ikke sånn ut på utsiden av våre vinduer. Så man må vel bare belage seg på et varmt soverom i natt også vil jeg tro, det er ikke koselig å skulle prøve å sove i 24-25 grader altså…

Håper dere har en fin mandag! Og har dere ferie, vi jeg ikke høre om det, blir jo bare misunnelig av sånt… 🙂

One Comment

  • Frode

    Har fortsatt ferie her 🙂 Deilig tur til Storesand på Hvaler. Ungene koste seg 🙂

    Høres unektelig deilig ut, tenker du koste deg også jeg 🙂