17. mai-antrekk

Siden jeg ikke har noen bunad (noe jeg faktisk ønsker meg, jeg vet bare ikke hvilken bunad jeg ønsker meg), må man jo finne på noe annet å ha på seg i morgen. Det byr faktisk på en del utfordringer, da jeg aldri sjekker hva jeg har i skapet, jeg sjekker det alltid for sent til å skaffe noe nytt, og jeg synes det er pyton å handle klær. Jeg synes heller ikke det er helt passende å gå i sort på en høytidsdag, men det første hvite skjørtet ble kastet i skittentøyskurven, og det andre hvite skjørtet passet ikke sammen med toppen. Så da blir det dette:Flere sorte plagg gjør også gjerne at ikke alle ser like sorte ut på grunn av hva slags type stoff det er, men dette får være bra nok. Skal jo ikke ut og hverken gå i tog eller se på tog.

E kjøpte seg nytt slips for litt siden, og da var det like greit å prøve å få til knuten på det i dag, istedenfor å stresse med det i morgen før vi drar. Men ingen av oss er noe flinke på slipsknuter, så det ble litt knoting før han fikk det til selv.Det ble ordentlig bra, og det blir garantert bedre når han er nybarbert og har hvit skjorte på seg i morgen 🙂

One Comment

  • Espen

    Flott antrekk Kjersti, også fulgte det med en kjekk mann også da gitt. 🙂

    Takk for det! 🙂 Han var ennå kjekkere i dag med dressen på 🙂