5 uker siden sist

Nå var det 5 uker siden sist, og på høy tid å kvitte seg med disse:

Som vanlig: de har holdt seg veldig bra! Noen hjørner har knekt, men det har vært fordi jeg ikke har vært forsiktig. Ett hjørne gikk i går kveld da jeg skulle ta en liten trikse-trenings-session med en altfor ivrig Nairo 😉

Jeg har dårlig fantasi for tiden, og ikke vet jeg hva det går an å gjøre med disse neglene, så igjen sa jeg til Maria at hun kunne få gjøre det hun ville. To kriterier: ikke noe gult, og husk at disse neglene blir bursdagsneglene mine. Resultatet ble dette:

Jeg har hatt nesten samme farge før, men denne har bittelitt skimmer i seg som er umulig å se på bildet. I tillegg ser de mye blåere ut på bildet enn de er i virkeligheten, de er mer petrol. Antagelig endrer de litt farge utifra hvilket lys de er i. Og så litt gull, da. Det tar jeg som bursdagspynting 😀

Bor dere innenfor en akseptabel avstand til Halden, anbefaler jeg igjen Maria på Neglrommet (<- Facebookside). Veldig enkelt å booke time via knappen på Facebooksiden hennes, så det er ikke noe å gruble på hvis du vil pynte neglene dine 🙂

2 Comments

    • Kjersti

      Heidi: De er superfine i virkeligheten! Skal se om jeg klarer å få et bilde som gjengir fargen bedre, da blir det postet i så fall 🙂