Dag 8 – Hva har du i sminkepungen

Dette ble en veldig lett og veldig vanskelig oppgave. For ja, jeg har en sminkepung, men jeg bruker ikke sminke. Men uansett, her er innholdet:

Selve sminkepungen ser dere bakerst der, en sort liten sak som min kjære kjøpte til meg da jeg måtte få samlet “sminken” min istedenfor å la det ligge løst i veska. Det er speil inne i lokket på den.

Neglfil klarer jeg meg ikke uten. Lypsyl klarer jeg meg fint uten, for jeg hater å ha noe som helst på leppene, men jeg har begynt å se verdien av den når leppene er fulle i sprekker på vinteren. Pinsett klarer jeg meg ikke uten. Hodepinetabletter (i den lille blå runde pilleesken) er et absolutt must. Håndkrem og bodylotion er også greit å ha, jeg har tørre hender og tørre albuer. Plaster er aldri feil å ha med, og tannpirkere er heller ikke dumt.

Da er det bare sminken igjen. Både pudderet/foundationen, kosten og mascaraen kjøpte jeg på bryllupsdagen sånn at jeg hadde det tilgjengelig hvis ansiktet trengte en oppfriskning. Jeg har brukt begge deler ved et par anledninger etterpå, men det er ikke meg å bruke sminke. Men det var så dyrt at det absolutt skal brukes opp!

{minsignatur}

6 Comments

 • Heidi

  Har ikke så mye “slik” jeg heller, men har litt. Har det stort sett på badet, eller løst i vesken. Bruker nok ikke så mye sminke, egentlig ingenting til vanlig…Men så farger jeg vippene mine med (u)jevne melomrom. Rødt hår, blek hud og fregner, kan bare tenke seg hvordan farge jeg har på vippene.

  Jeg synes fremdeles det er morsomt å lese disse innleggene 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Jeg har inntrykket av at enten bruker man sminke, eller så gjør man det ikke. Men akkurat det å farge vippene har jeg tenkt på en del også, for jeg ser jo hvor mye mer våken jeg ser ut de få gangene jeg drar på meg mascara. Skjønner absolutt at dine farger kan føles problematiske, men rødt hår er jo uansett lekkert og veldig synlig da 🙂

   Så bra! Da fortsetter jeg, vi har mange dager igjen 😉

 • fruentimmeret

  I sminkepungen til folk er det nok mye forskjellig. Jeg bruker heller ikke mye sminke, men mascara må på hver dag, hvis ikke føler jeg meg blek og gusten.

  Sjokoladeinnkjøpet ditt nedenfor, kjente jeg meg helt igjen i. Man må ha det, bare MÅ ha det når sukkerbehovet popper opp, jevnt og trutt. (sukk)

  Ha en fin dag 😉

  • Kjersti

   fruentimmeret: Jeg prøvde å bruke mascara hver dag en periode, klarte til og med å gjøre det til en rutine at jeg tok på meg mascara mens jeg tok morgenrøyken, slik at sminkingen ikke stjal tid. Men så ga jeg opp. Mulig det er fordi jeg ikke finner noen mascara jeg er ordentlig fornøyd med. Men jeg brukte eyeliner hver eneste dag i mange år.

   Åh, så glad jeg blir når andre også innrømmer sjokoladebehov! Da føler jeg meg ikke like ensom.

   Takk, det samme til deg 🙂

 • Carina Josefine

  Jeg er nok heller ikke noen sminkebruker. Av og til hender det seg at jeg tar meg tid til å bruke maskara. Hvis jeg skal på hundeutstilling og skal være fjong og fin i dressjakke! Eller blir sminke kun brukt 1-2 ganger i året, hvis jeg er ute på no spesielt 🙂

  • Kjersti

   Carina Josefine: Er det ikke godt å vite at vi er fler? Greit å gjøre noe litt ekstra når det skjer noe spesielt ja, men ellers…nei takk. Bruke dyrebar tid til å holde på foran speilet gidder jeg bare ikke…