Det bråker på taket

En dag i forrige uke så det slik ut da jeg kom hjem fra jobb:

De gamle taksteinene er fremdeles på plass, men det var kommet opp stillase på forsiden av huset.

I går dro jeg tidlig fra jobb med en grusom hodepine. Jeg kunne egentlig bare blitt på jobb, for hjemme var det et infernalsk bråk av takstein som seilet ned fra taket og ned i hengeren til en traktor som var kjørt over jordet og inn i hagen. Et snikbilde fra kontorvinduet:

Etter at de var ferdige for dagen gikk jeg ut og tok noen bilder, og det samme gjorde jeg i dag da de hadde dratt. Jeg ser ikke helt hva som har skjedd der oppe i dag, derfor er de neste bildene litt blanding fra i går og i dag.

Forsiden av huset, tatt fra veien:

Siden av huset som vender mot veien:

Og siden av huset som vender mot hagen og jordet:

Ikke en eneste takstein igjen (hvis det ikke ligger noen oppe på utbygget som jeg ikke kan se), og det er så godt å se at det går fremover!

Det er ikke stort jeg kan om taktekking (egentlig kan jeg vel ikke en dritt!), men nå antar jeg det er plater og lekter som skal opp, og så er det den nye steinen. Som jeg ikke aner hvordan ser ut, bortsett fra fargen. Blir så spennende!

2 Comments

    • Kjersti

      Hahahahaha! Nei du, jeg skal ikke opp der og se! Synes jeg er mer enn tøff nok når jeg er på hyttetaket og måker snø eller pensler mursteinspipa, men taket her hjemme skal jeg ikke på noen måte stifte nærmere bekjentskap med! :p