Det rykker ikke i livmora

I dag har jeg vært noen timer på jobb igjen. Skulle egentlig på et møte, men det ble avlyst en halvtime før det skulle vært, så det ble utsatt til i morgen. Da blir det nok en time eller to ekstra på jobb, så kan jeg heller jobbe litt mindre neste uke.

Dro tilbake til by’n for å handle litt for ei venninne, men de hadde selvsagt ikke alt jeg skulle ha. Så da kjøpte jeg det de hadde og ble stående og prate hund med butikkinnehaveren istedenfor 🙂 Alltid koselig med en hundeprat!

Neste stopp på programmet var å besøke den nå 7 dager gamle babyen som jeg broderer navnetavle til. Og jeg skal ikke putte under en stol at de er nydelige, de små, men det rykker så absolutt ikke i livmora mi.Fikk nå all informasjon for å gjøre ferdig navnetavlen, og det lille nurket har fått både fornavn og mellomnavn, men siden jeg velger å utelate navn på denne bloggen, får jeg greie meg med å si at det ble en E 🙂 Nok av E’er å holde styr på nå, heldigvis er det lettere for meg siden jeg vet det fulle navnet til de alle 😉 Vakker var han ihvertfall, storesøsteren hans E var stolt som en hane, og både mor S og far S var lykkelige tobarnsforeldre. Det er så godt når alt går godt!

Så var det ned til by’n igjen og hente D, for så å dra hjem og spise middag. Kvelden så langt har delvis blitt brukt til å irritere meg over en sykt treg Facebook, og det irriterer meg like mye at jeg tillater meg å bli irritert over det. Kanskje jeg bare skulle sette meg i sofaen og brodere ferdig navnetavla istedenfor?

I menyen til høyre her kan dere nå kose dere med gamle innlegg, fra dagens dato 6 måneder tilbake. Hadde egentlig tenkt å sette den 1 år tilbake, men kom på at jeg ikke begynte å bruke denne bloggen før i april i år, så da ville det ikke kommet opp noen innlegg der. Får heller justere det til 1 år når jeg faktisk har brukt bloggen 1 år 🙂

Jeg kommer til å droppe å twitre om nye blogginnlegg, ihvertfall for en periode. Føler at det ikke har noe for seg, og vil gjerne se om det gjør noen utslag på statistikken å ikke legge det ut på twitter.

Håper dere alle har en fin lille-lørdag, så er jeg tilbake i morgen igjen.

Bildet kan også sees her.

{minsignatur}