Folketomt i varmen

Og med skolenes sommerferie kom jaggu varmen tilbake også. Har full forståelse for at mange er veldig glade for det, for meg er det knekkende likegyldig om jeg har ferie eller er på jobb når det er så varmt, jeg blir sløv og relativt inaktiv uansett.

Men, folketomt er det på jobb ihvertfall. Jeg er bare på den ene jobben hele denne uka, og vi har vært 4-5 på jobb hver dag. Og det kaller jeg så absolutt folketomt når det pleier å være godt over 300 på huset. Jeg har en 10 cm høy bunke med papirer jeg må gjøre noe med, og selv om jeg egentlig ikke har noen tidsfrist på veldig mye av det, så har jeg gitt meg selv tidsfrist. Derfor er det godt å sitte noenlunde i fred for å få unna disse tingene. I dag fikk jeg nesten ikke gjort noe som helst, da jeg ble sittende i telefonen med IT-support i over 45 minutter da mailen min ikke ville virke. Håper det er i orden i morgen!

Neste uke blir det noen dager på den ene jobben og noen dager på den andre jobben. I tillegg er det meldt litt mindre varme fra helgen av. Fremdeles varmt, men litt mer levelig. Og det skal bli så godt!

Ellers er det lite som skjer på ukedagene, derfor blir det mer blogging på helgene. Jeg har hele tiden dette “lavterskelblogging”-uttrykket i bakhodet, men jaggu er det vanskelig å komme over den terskelen. Kan ikke være interessant å blogge om morgenstell eller middagsspising eller kveldstur til postkassa? Vel, gårsdagens tur til postkassa kunne vært interessant om jeg hadde hatt kamera tilgjengelig, men samtidig hadde jeg ikke rukket å ta bilde av at Nairo skremte opp en katt i grøfta, så katten nesten bokstavelig talt hoppet over veien og Nairo etter så langt båndet hans rakk. Eller jeg kunne ha blogget om at jeg på søndag vasket 3 maskiner med klær, så 2 på mandag og 1 i dag. Men ærlig talt, skittentøy er da ikke bloggverdig? Eller går det innunder uttrykket lavterskelblogging?

2 Comments

 • boerboelheidi

  Her blir det litt bedre (?) vær til helgen, men så kommer varmen tilbake for fullt. Nesten så jeg håper varmen gir seg litt når vi skal ha ferie.. Så mye man ikke får gjort når det er så intens varmt. Men får jo ikke gjort så mye med kuling og regn heller. En mellomting kanskje 😉
  Mye man kan blogge om, skittentøy er jo en slager rundt omkring.. men så er det vel forskjell på skittentøy 😛
  Jeg hadde tenkt å skrive litt om bl.a siste innkjøp i dag, men så ble det en del annet, så ble ikke noe innlegg. Har tatt bilde, så kommer i et annet innlegg, en rosa.. en lilla, og en jeg faktisk ikke husker farge på. Så joda, mye man kan blogge om..

  • Kjersti

   Heidi: Jeg tør ikke sjekke langtidsvarselet! Har bare sett at det blir lavere temperaturer til helgen, for jeg har tenkt meg ut på tur lørdag. Hvor og med hvem aner jeg ikke ennå 🙂
   Opphold og 20 grader, tusen takk! 😀
   Det var nettopp det jeg tenkte når jeg skrev skittentøy også 😉 Men det er forskjell på å dele personlige ting og private ting i en blogg. Jeg kan godt være personlig, men aldri privat i bloggen. Og det er uansett lite av den typen skittentøy her i huset 🙂
   Hva har du kjøpt nå da? Blomsterløker? Kobbel? Ballonger? Sofaputer? :p Er som sagt bare jeg som må vri om hodet til å skjønne at det går an å blogge om småting, men jeg har tydeligvis litt vanskelig for det siden jeg har prøvd på det de siste par årene…