Grillkløveret = spekekløveret 2024

Årets grillkløverkveld var planlagt til i går. Værmeldingen var ikke bra, men siden vi visste at det kom til å bli mer eller mindre umulig å finne en annen dato, var det bare å kjøre på som planlagt, men bytte ut grillmat med noe annet, siden været satt en stopper for grillingen. Derfor ble det spekemat:

Absolutt ingenting galt med spekemat, det er skikkelig godt! Og jeg spiste meg sprengmett! Men det ble altså så feil for meg, vi heter jo Grillkløveret, ikke Spekekløveret. Håper på vær bra nok neste år til skikkelig grilling igjen.

Kveldens selfie med masse mat på bordet:

Ingen av oss er noe glade i oliven, men av og til endrer jo smaksløkene seg, så man må jo prøve igjen innimellom. Jeg klarte under tvil å spise opp min oliven, mens Solveig klarte ikke:

🤣

Dessert kom på bordet, nydelig ostekake og bringebær:

Denne lille krabaten ble litt vel nærgående, så vi måtte stenge garasjeporten:

Han/hun ble like etter forsøkt tatt av en skjære, heldigvis var mamma/pappa kjapt ute og fikk jagd vekk skjæra.

Lys gir stemning uansett omgivelser:

Skravla gikk konstant, og jeg forlot jentene omtrent akkurat idet klokka slo midnatt. Med en halvtimes kjøring hjem i mørket og med skikkelig regn, ville jeg være så våken som mulig, og det er jeg glad for, ellers hadde jeg ikke sett hverken rev, rådyr eller katt langs veien, og heller ikke utallige frosker på veien. Men kjøreturen gikk fint, og jeg kom meg fort i seng.

Tusen takk for en av årets koseligste dager, jenter ❤️

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.