Hverdagssmil episode 6

Fremdeles ligger jeg på etterskudd med å dele disse hverdagssmilene med dere, og helt ærlig talt, så har det ikke vært mye å smile av i det siste, ihvertfall ikke som er hverken praktisk mulig å dele her, eller som jeg faktisk vil dele her (privatlivets/jobblivets fred og sånt). Men jeg tar med det jeg har fra februar.

Når Eileif jobber ettermiddag, drar han på jobb et par-tre timer før jeg kommer hjem fra jobb. Han fryser ikke like lett som meg, men av og til fyrer han opp, og det er jeg utrolig takknemlig for! Og av og til når han gjør det, er det fremdeles fyr nok i ovnen når jeg kommer hjem til at jeg bare kan få inn noen små kubber og det tar seg opp igjen:

Når jeg får kjøpt 5 bøker for kr. 325,-:

Å få tatt et særdeles dårlig men veldig koselig bilde sammen med mammas lille vakre:

Når krokusen dukket opp fra jorda:

Å få kjøpt et supersøtt antrekk til lillemor:

<3

2 Comments

 • Tove

  Vi bør absolutt være flinkere til å glede oss over de små tingene som fine tingene i vår hverdag. Engletreet tror jeg at jeg også har lest.

  • Kjersti

   Tove: Helt klart! Og selv om jeg prøver å bli mer bevisst på de små og fine tingene, så er det til tider himla vanskelig.
   Jeg har ikke lest alle disse bøkene ennå, men det kommer en omtale om Engletreet 31. mai 😉