Igjen hos Personal Shopper i Ski

Sist jeg var hos Personal Shopper i Ski, hadde jeg gitt en konsultasjon i bursdags- og julegave til C. Min gode venninne S fikk samme gave til jul og bursdag, og i går hadde vi en heldag sammen, nettopp i Ski. Hun hadde vært flink og spart opp en slump penger, og det hadde jeg også gjort, så vi hadde hver vår time. Og vi var de første kundene i helt nyoppussede lokaler, utrolig lekkert!

Siv gikk og hentet klær, S og jeg tittet litt rundt på senteret, og så var det tid for prøving. Strålende blid jente:

En skikkelig fin topp (som jeg mener å huske at hun kjøpte). Her ser dere også en del av klærne hun prøvde:

Denne kimono-inspirerte jakken var hun litt skeptisk til, men både Siv og jeg synes den var så fantastisk fin, så hun kjøpte den med seg:

Hvis dere ser på det første antrekksbildet og sammenligner med dette neste bildet, så ser dere hvor stor forskjell det utgjør å bytte ut en bukse med et skjørt. Veldig fint!

Når S var ferdig med å handle, måtte jeg jo spørre om hun var fornøyd med både opplevelsen og utbyttet, og det var hun så absolutt. Så det er nok ikke umulig at det blir en ny tur innover på oss en vakker dag 🙂

Etter å ha spist en nydelig lunsj, ble det en ny liten runde på senteret på oss. Jeg hadde nemlig fått fortalt Siv hva jeg var på jakt etter, så hun gikk rett ut på leting etter klær til meg når hun hadde spist. S og jeg fikk kjøpt oss hver vår BH, alltid greit å ha noen høykvalitetsBH’er som holder fasongen i litt mer enn 10 vask, selv om disse BH’ene selvsagt koster litt mer.

Så var det min tur til å prøve klær. Denne toppen ble med hjem:

Det ble jaggu denne toppen også:

Jeg er alltid på jakt etter å bli utfordret når jeg er her inne, og der leverer Siv hver eneste gang. Hun foreslo at jeg skulle prøve lyse bukser, noe jeg egentlig skyr som pesten, da de blir så himla fort møkkete. Men, prøve gjorde jeg selvfølgelig, og det endte opp med at hele dette antrekket (bortsett fra skoene) ble med hjem:

Så får vi se da, om jeg er tøff nok til å bruke hvite bukser på jobb 😉

Her er alt jeg kjøpte med meg:

I tillegg til det dere ser på antrekksbildene, så er det altså denne toppen:

I virkeligheten er bunnfargen mørkere grønn.

Og denne toppen i en nydelig knall farge:

5 topper, 1 bukse, 1 jakke og BH’en. Veldig fornøyd, og nå føler jeg at jeg har et godt utvalg som kan mikses og matches.

Når jeg ryddet på plass klærne i dag, var jeg samtidig flink og fikk kastet en bærepose med gamle klær som ikke var pene lenger, og jeg fikk gjort klart to bæreposer med hele og pene klær som går i en av innsamlingscontainerne senere i dag.

Jeg vil fremdeles anbefale en tur til Siv på Ski storsenter på det varmeste, jeg vet at jeg på ingen måte har vært der for siste gang, selv om det kanskje drøyer litt lenger til neste gang. For selv om det selvsagt koster litt å kjøpe såpass mye klær på én gang, så kjøper jeg så og si ikke klær på egen hånd lenger (det er jo mye mer behagelig å slippe å gå og lete selv!), så da legger jeg heller til side de pengene og kjøper litt ekstra der inne.

4 Comments

 • boerboelheidi

  Flotte klær dere prøver, og kjøpte. Jeg likte veldig godt den lyse buksen du har på, og som du kjøpte, men skjønner godt hva du mener ang at de blir så fort skitne.
  Og så måå jeg bare kommentere skoene, jeg hadde sannsynligvis aldri kjøpt de selv, men de var fine! Og de passet veldig godt til antrekkene, så om de er gode å ha på så tror jeg at jeg hadde vurdert å kjøpe de..

  Jeg har ryddet i kleskapet mitt, men tror jeg skulle ryddet enda mer. Det er ikke alle klær man bør “spare på” til senere, i tilfelle.. Sjelden slike klær man er i tvil om man kommer til å bruke, blir brukt igjen.

  • Kjersti

   Heidi: Jeg likte også den hvite buksa nok til at jeg kjøpte den, og da SKAL jeg bruke den, men jeg mistenker den kommer til å få kjørt seg ofte i vaskemaskinen 😉
   Skoene var superfine, men dessverre fungerte hverken str 36 eller 37 på meg, jeg har litt rare føtter *ler* Men jeg fikk sansen for fargen, så jeg skal være på jakt etter noe tilsvarende.
   Jeg var ekstremt flink til å rydde i klærne når vi tok i bruk garderoberommet, men jeg ser jo nå etter disse 3 besøkene i Ski at det helt klart er noen klær jeg aldri kommer til å bruke igjen, så da var det lett å ta en kjapp rydding i formiddag. Fremdeles har jeg noen sånne kanskje-klær, så antagelig går de i søpla eller gi-bort-pose om et års tid 😉

 • Tove

  Så masse fine klær. Det er moro å se 🙂 Tydelig at du har funnet en “shopping-metode” som passer deg. Og så blir det jo både moro og koselig når dere er to som gjør det sammen.

  • Kjersti

   Tove: Jeg er veldig fornøyd med denne shoppingrunden, og det har jeg jo vært med de to foregående også 🙂 Det er moro å bli utfordret, samtidig som det er gøy å føle meg trygg i klær jeg for ett år siden aldri ville drømt om å ta på meg.
   Ekstremt behagelig å slippe å lete etter klær selv! Og ekstremt deilig å ha en jentedag med masse skravling. Helt perfekt å gjøre det på denne måten, spør du meg 🙂