Ikke mine negler

I dag skulle jeg hatt negltime, det er 5 uker siden sist. Men et obligatorisk møte på jobben satt en stopper for det, så da blir det 5 uker til neste gang. 10 uker med de samme neglene er altfor lenge, for selv om de ser pene ut nå (hvis man ser bort ifra “etterveksten”), så kommer de ikke til å se pene ut de neste 5 ukene. Men, sånn ble det denne gangen.

Neglene jeg hadde tenkt å få meg i dag, er en variant av disse:

Bilde screenshottet fra Pinterest

Så var planen å ha et par timer til, og så gi meg i sommer. Jeg klarer ikke lenger forsvare for meg selv den kostnaden disse neglene utgjør, det er så mye mer jeg bør bruke pengene på/spare til. Så nå skal jeg bruke litt tid på å bestemme meg for om jeg skal ha nye negler et par ganger til, eller om jeg skal gi meg på timen i slutten av april.

4 Comments

  • Kjersti

   Lisa: Det er derfor jeg spurte hva du bruker. Jeg har også vurdert de neglelakkene som går rett på egne negler og herdes med UV, sånn hjemme-greier. Men så kom jeg på at jeg jo begynte å gå til Maria fordi jeg synes det er dørgende kjedelig å gjøre det selv… 🤪

 • boerboelheidi

  De var fine disse 😊 Selv om de så litt upraktiske ut, men er sikkert noe man venner seg til.
  Hender jeg kommer over fine og ikke fullt så fine eksempel på IG 😂 Mange morsomme også 😊
  Har ikke peiling på hva det koster med slike du har, men er noe mer hva det er verdt, og da ikke bare i kroner. Du har vel ikke det helt store utlegget i frisør (du heller), så da kan man jo bruke litt mer på andre ting som gjør at man føler seg bra 😊

  • Kjersti

   Heidi: Jeg ville ikke hatt de med “spiss” tupp, da blir de litt mer praktiske med en gang.
   Ja, det er fryktelig mye rart der ute! 😯 Men mye fint også 😊
   Jeg betaler litt over kr. 900,- pr gang for etterfyll av acryl og lakk, og jeg går hver femte uke. Nei, ikke store frisørutgifter på meg, så du har rett i at det går an å se det på den måten, men samtidig har økonomien her i huset endret seg litt ettersom Eileif ikke jobber, så da må jeg begrense litt. Og jeg bruker heller kr. 900,- på bensin for å komme meg ut på caching enn på negler. Gjelder å prioritere 😂

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.