Januar 2021

Månedens høydepunkt:
Cachetur sammen med C helt i begynnelsen av måneden:

For det var ikke bare det å komme meg ut på cachetur som var stas, men det var godt å tilbringe litt tid sammen ei god venninne <3

Månedens bøker:
Den første var Mysteriet Amy Snow av Tracy Rees:

Jeg sliter med å finne ord for å beskrive denne boka. Underfundig, ettertenksom, menneskelig, spennende, søt, gjennomført (kanskje bortsett fra det siste kapittelet, hvor jeg ikke tror helt på forsøket på å gjøre vedkommende til en bedre person), elskverdig. Okay, jeg stopper her. Men jeg synes virkelig jeg kom innunder huden på både Amy og Aurelia, og jeg storkoste meg fra første til (nesten) siste side.
Terningkast 6 og favorittbok.

Den andre var Herfra til hektene av Ingrid Bjørnov:

En rekke korte betraktninger av livets små og store hendelser, skrevet med Ingrids kjente og kjære skråblikk, og med hennes fantastiske forråd av både kjente ord og helt nye, men veldig selvforklarende ord. Jeg blir aldri lei denne damen, og hennes evne til å gjøre selv tøfler eller brukne tenner til festligheter.
Soleklar terningkast 6 og favorittbok!

Månedens Nairo:
Dette bildet, som har blitt ett av mine favorittbilder av han:

Det er så typisk han å ville ligge høyt med hodet, det er så godt å se en totalt avslappet og trygg hund, og det er så moro å se at han av og til sover med åpne øyne, slik han gjorde så ofte da han var valp <3

Månedens geocaching:
Først må jeg ta turen jeg hadde alene forrige helg, og da spesielt Gunnarstorp gravfelt:

Jeg får en så spesiell følelse inni meg når jeg går på sånne steder! Ikke noe skummelt eller ekkelt, bare fascinasjon og spenning!

Så må jeg ta med gårsdagen, og turen over isen:

Uspontane og pinglete jeg dro ut på en halvtimes varsel og gikk på isen!!!

Månedens strikketøy:
Jeg strikka mye mindre enn jeg hadde håpet i jula, men i januar har jeg fått strikket en del. Ikke kjempemye, men en del:

Skjerfet er fremdeles brettet opp, og det kommer til å bli laaaaangt!

Månedens naturbilde:
Fra den lille turen Nairo og jeg hadde innover en grusvei:

Det er vakkert med snø! Men jeg må si at jeg er mer glad i barfrost 😉