Julekalender 2022 – The Body Shop luke 1-6

Jeg nevnte jo for en stund siden at Eileif og jeg dro til Torp, nesten ene og alene for at jeg skulle få tak i en billigere versjon av The Body Shops julekalender, da de solgte den til nesten halv pris i Sverige i forhold til i Norge. Sånn ser vidunderet ut, den billigste av de tre julekalenderne The Body Shop har i år:

Nå er vi godt igang med desember, og hvis du har denne kalenderen og av en eller annen grunn ikke har åpnet lukene 1-6, anbefaler jeg deg ikke å scrolle videre hvis du vil bli overrasket når du åpner selv. For her er innholdet:

Luke 1: jordbær dusjgele
Luke 2: engelsk rose håndkrem
Luke 3: bringebær leppepomade
Luke 4: dusjsvamp (er ikke en svamp på noen som helst måte, mer en type klut)
Luke 5: engelsk rose dusjgele
Luke 6: tetre ansiktsvask

Alle produktene er i små utgaver, bortsett fra leppepomaden, som er i normal størrelse, selv om den også er liten. Men den skal jo være liten 😊

Jeg er strålende fornøyd så langt, ikke minst fordi jeg alltid bare kjøper produkter med mine favorittdufter når jeg er i butikk (mango eller satsuma), og nå får jeg testet flere dufter. Er det noe jeg ikke liker, går det an å gi bort. Perfekt!

Har du julekalender i år? Hvis ja, hvor har du fra, og hvor mye synes du er greit å bruke på kalender?

4 Comments

 • Ina Kristine

  Helt enig at man ikke blir for gammal for julekalender. Selv har jeg Pukka julekalender. Da det er mitt favoritt te merke. Kos deg masse i før julstia

  • Kjersti

   Ina: Den hadde jeg for noen år siden også, fikk den i bursdagsgave av ei venninne. Mye god te der! Takk det samme 😊

 • boerboelheidi

  Hadde tenkt å skrive at vi for første gang på lenge ikke har julekalender, men kom på at det ikke stemte. Vi har to håndball kalendre, barnebarn…
  Vi har hatt både billige og dyre, tror den dyreste vi har hatt kostet ca 2000 kr 😲 Og den billigste var vel en 10 kr sjokolade kalender 😊
  Jeg har forresten hatt fra Body Shop en gang også, fikk veldig mye fint og brukbart i den. Tror faktisk jeg brukte alt jeg fikk i den.

  • Kjersti

   Heidi: Er mye å støtte når man har barnebarn, men det er jo bra de er aktive, da 😊
   Eileif ville jo kjøpe den dyreste Body Shop-kalenderen til meg, den kostet vel rundt kr. 1.500,- i Sverige, men da nektet jeg. Tror faktisk den jeg har nå er den dyreste jeg har kjøpt selv, men de pakkekalenderne jeg har fått av mamma har nok vært dyrere.