Juli 2021

Siden jeg har hatt ferie mer eller mindre hele juli og det faktisk har skjedd en del, tar jeg med litt ekstra under nesten alle punktene for denne månedsoppsummeringen 🙂

Månedens høydepunkt:
At jeg fikk den første vaksinedosen mot covid-19:

At det endelig ble lov med geocachingeventer igjen i Norge:

Turen til Oscarsborg sammen med mannen min:

Og turen til Personal Shopper sammen med mannen min:

Jeg har fremdeles ikke helt kommet over hvor tøft gjort det var av han å være med!

Månedens bøker:
Forventning av Anna Hope:

Jeg fikk ikke helt taket i denne. Hovedtrekkene i historien er enkle å følge, men jeg synes mye av språket innimellom er svevende og for abstrakt. Og dermed ble jeg hverken dratt inn i historien eller grepet av sjebnene.
Terningkast 3.

Søstre av Mariangela Di Fiore:

En enkel bok med en fryktelig sterk historie. Jeg priser meg lykkelig hver eneste dag for at jeg ikke ble direkte berørt på den grusomme dagen, samtidig kan jeg fremdeles ikke, selv etter nesten 10 år, lese eller høre om noe fra den dagen uten å gråte. Måtte det aldri skje igjen!
Terningkast 4.

Korte svar på store spørsmål av Stephen Hawking:

Noen lett sommerlektyre kan jeg ikke påstå at dette er 😉 Jeg kan ikke noe som helst om områdene Hawking var brilliant på, men jeg lærte mye nytt, og kan fremdeles konstatere at jeg ikke har hjerne til å forstå en brøkdel av det han forsket på.
Terningkast 4.

Månedens Nairo:
Han som tidligere nektet å spise frosne ting, spiser nå alt. Inklusive frosne ting:

Og så var han så dyktig en kunstner:

Månedens geocaching:
Turen ved Frøne sammen med Raymond var koselig. Fin natur og greie cacher:

Turen jeg hadde alene på Sauøya i Halden var langt fra lett, selv om den var kort. Men den var veldig fin, og jeg er glad det finnes både fin natur og bademuligheter i Halden sentrum:

Kjørecacheturen sammen med Nairo og Eileif var både morsom og koselig (selv om den ikke endte helt som jeg ønsket). Men det er alltid godt å tilbringe tid sammen med gutta mine utenfor husets fire vegger, og så synes jeg dette bildet av Eileif ble så fint:

Og sist, men absolutt ikke minst, cacheturen med Lisa til Kråkerøy og Fredrikstad:

Herlighet, så deilig det var å cache sammen henne igjen!

Månedens strikketøy:
Som nevnt i gårsdagens innlegg, så har jeg ikke strikket så veldig mye i juli, men noen omganger har det blitt på skjørtet mitt:

Er akkurat ferdig med vrangborden/livet, så nå er det bare å telle 2-1-2-1-2-1 i evigheter (2 rette, 1 vrang).

Månedens naturbilde:
Fra Oscarsborg med utsikt ut Oslofjorden:

Jeg er ikke på noen som helst måte klar for å begynne på jobb igjen til mandag, og ihvertfall ikke villig til å innse at det er ca 9 uker til neste gang jeg kan ta en feriedag eller to. Men det tar nok ikke lange tiden før jeg er tilbake i normal hverdag igjen.