Kald på totten

Nå må jeg bare innse det… Med dårlig blodomløp i føttene og en gulvkald førsteetasje, er det bare å finne frem strikkasokkene…

Hver natt ligger akkurat på frostgrensen, og da er det kjølig også inne frem til sola har stått opp. Men! Vi har ennå ikke skrudd på varmeovnene noe sted (bortsett fra der vi tørker klesvaska), og har heller ikke fyrt opp i vedovnen ennå! Og vi tviholder på sensommerfølelsen og tar grillmat til middag i dag. Det blir nok den siste for året.

God lørdag!

{minsignatur}

4 Comments

 • Siv Anita

  Huff, ja… det nærmer seg igjen. Nå er ull-lester på føttene mine hele året… men vi har vært nødt til å fyre i ovnen et par – tre ganger allerede… Skrekkelig! Godt vi har sola til å varme oss ennå en stund!

  Kos dere masse med grilling, den sesongen er helt klart over hos oss – med mindre vi kler på oss polarutstyr for å være ute… 😉

  Klemmer fra nord!

  • Kjersti

   Siv Anita: På sommeren er jeg ikke kald i beina, så da går jeg gjerne barbeint. Men når det begynner å bli kjølig, da skulle jeg helst hatt 8 par sokker på en gang… Mange rundt oss begynte å fyre allerede i august, så vi er egentlig trege. Men så sparer vi ved da 😉
   Det skal vi! E gleder seg ikke til å stå ute, for det er ikke veldig varmt i dag, men han protesterte når jeg foreslo varmedress 😉
   Store klemmer tilbake!

  • Kjersti

   Carina Josefine: Greit at vi bor i et kaldt land, men jeg nekter å ha på meg strikkasokker på sommeren altså 😉