Kort innom

Siden dere nå antageligvis er utslitte etter å ha lest det megalange innlegget mitt om geocaching, skal jeg være kort nå 🙂

Dagen i dag har egentlig bare bestått av jobbing, det kjennes ihvertfall sånn ut, selv om jeg ikke har jobbet noe lengre enn normalt. E ringte meg like etter jeg var ferdig på jobb og sa at jeg ikke trengte å hente D, så da bar det rett hjem til middag. Resten av kvelden har gått med til å holde meg oppdatert på FB, Twitter og alle bloggene jeg følger, i tillegg til å skrive innlegget i ste.

Er uggen i kroppen etter legebesøket i går, håper det går seg til. Korsryggen kjenner det mest, men (heldigvis?) er jeg vant med ryggsmerter, så det går egentlig greit. Burde kanskje tatt meg 15 minutter på spikermatta, får se hva jeg gidder når jeg kommer meg i seng.

Håper dere har hatt en fin onsdag!