Lufta tok slutt

Når dere har vært med på noe minneverdig, noe “once in a lifetime”, har dere det også sånn at dere for det første ikke helt tror at dere har opplev det, og for det andre blir litt tomme for luft etterpå? Sånn har jeg det. Jeg vet jeg har vært på to Metallica-konserter, men jeg tror ikke helt på det. Jeg vet jeg har sett Riverdance flere ganger, men det føles veldig uvirkelig. Den samme følelsen fikk jeg da jeg om mandag var ferdig med å logge helgens cacher og blogge om opplevelsen. Da var jeg liksom ferdig med helgen, og det føltes som om jeg ikke hadde vært i Arendal, tatt 11 forskjellige cachetyper på én dag, vært på mitt første megaevent, tatt mine første lab-cacher.

Men, jeg jobber meg oppover igjen, hverdagen har innhentet meg, og selv om det nå er fredag og helg igjen, så begynner jeg stadig å bli mer og mer klar for å gjøre en skikkelig innsats de siste 4 ukene av skoleåret, og de siste rundt 6 ukene før jeg tar litt ferie.

Så hva har jeg gjort denne uka? Ikke stort, hvis vi ser bort ifra jobbing og iherdige forsøk på å ikke smelte i denne ekstreme varmen som har rammet østlandet. Det er én ting å holde på ute, gå tur der det lufter, da merker jeg ikke varmen så godt. Men å sitte stille eller å prøve å jobbe inne i 26 grader, eller å sitte stille ute eller bevege seg når det ikke er det minste vindpust, nei det har jeg store problemer med.

Her om dagen var det på tide med en oppgradering på pc’en. Dum som jeg var satt jeg den igang idet jeg kom hjem fra jobb:

Det tok halvannen time totalt. Minn meg på at jeg setter igang sånt når jeg legger meg.

Å barbere legger er vel noe av det mest kjedelige jeg vet om. Samtidig er det ikke det minste pent med hårete legger, så da tyr man av og til til lange skjørt:

Det er en salong i byen som kjører rabattert pris på voksing av bein i hele sommer ved “drop-in”-timer (drop innom de for å avtale tid), men jeg vet ikke grotiden på håret mitt, så jeg aner jo ikke på forhånd når det er langt nok til å vokses. Vondt gjør det også, men det hadde vært greit å slippe barberinga en liten stund…

I dag snudde jeg rett og slett ryggen til sola, og fikk meg en fin glorie:

Eller har jeg kanskje en lysekrone på hodet? 😉

I morgen er planen bading av Nairo (ja, det årlige badet i badekaret) og klipping av gress. I den rekkefølgen. Så får vi se om jeg på søndag har rygg nok igjen til å gjøre noe annet 🙂

4 Comments

 • boerboelheidi

  Nja, jeg har et ikke slik, tror jeg. Jeg kan bli oppglødd, og føle meg fantastisk, men så er det tilbake til det vanlige igjen.
  Vi var på Mega en gang, men jeg syntes ikke det var så bra.. Bortsett fra at vi møtte Signal 😀 Det var morsomt 😀 Men bortsett fra det så kunne det vært et hvilket som helst event, for min del. Da syntes jeg mye mer om Spåtind 😀
  Jeg synes det er lenge til ferien, spesielt med dette været! Surt å ikke kunne være ute her hjemme, men samtidig slipper vi både vanning og klipping, ikke så galt at det ikke er godt for noe, hehe. Men det skal bli litt godt å få gravd igjen (det ser feil ut) slik at vi kan være ute i hagen igjen.
  Vi kjører varmepumpen på kulde.. så vi har det jo kjempefint og behagelig inne. Jeg setter mer pris på den funksjonen enn varmen om vinteren.
  Jeg syntes ikke voksing var så galt, men har du prøvd epilering? Det kan være litt vondt første gangen, men man venner seg til det.
  Glorie er fint 😀

  • Kjersti

   Heidi: Jeg kan få en skikkelig nedtur etter sånne opplevelser. Nå var det vel ikke selve megaeventet i seg selv som var så stort, men hele helgen, omgivelsene, at jeg klarte målet mitt, og ikke minst å komme seg bort litt. Spåtind var så fabelaktig for to år siden at jeg er redd jeg har altfor høye forhåpninger i år 😉 Men jeg gleder meg masse, vurderer om jeg skal prioritere kurs i cachetur eller quiz med kahoot på fredagen (eller ingen av delene), og håper fjellturen jeg har tenkt på på lørdag blir veldig bra 🙂
   Jeg håper jo det blir mildere før jeg skal ha ferie, for jeg får ikke gjort noe av det jeg har planlagt hvis denne varmen fortsetter… Men jeg skjønner deg godt, det er bare trøttsomt og kaos når det står på.
   *ler* Prøver du å selge inn varmepumpe igjen? 😉
   Jeg hadde en epilator selv for mange år siden, og lovet meg selv å aldri gjøre det igjen! Fysj, så vondt!!! Ta tar jeg heller voksing når som helst!
   *ler* Veldig kledelig :p

   • boerboelheidi

    Det er nesten umulig å få gjort noe ute på dagtid når det er slik, er best fra morgenene, eller om kvelden. Ja, haha, varmepumpen er best om sommeren 😀
    Ja det er jo ikke noen fornøyelse med epilering.. og så er det raskere med voksing.

    • Kjersti

     Heidi: Jeg fikk gjort en del i går (med skader, kommer innlegg i kveld), og også litt i dag. Men jeg sliter mest på jobb, jeg fungerer så himla dårlig i sånn varme.
     Begge deler drar jo ut rota og sørger for at det tar litt lengre tid før neste runde i forhold til barbering. Men, som sagt, aldri mer epilator, og hjemmevoks synes jeg fungerer dårlig, så enten får jeg barbere selv (men nå må jeg vente en stund pga nevnte skader), eller så får jeg betale for voksing om en stund.