Mai 2022

Månedens høydepunkt:
Oslotur med Solveig:

Månedens bøker:
Indias datter av Shilpi Somaya Gowda:

De første sidene er vonde og tunge å komme gjennom, men etter det blir det lite som holder meg engasjert. Ja, jeg kan langt bak føle en sterk samhørighet mellom mødrene og døtrene i boka, og også mellom bestemor og barnebarn, men det blir litt for overfladisk. Allikevel tar boka opp interessante ting når det gjelder kulturforskjeller og den indiske kulturen (som jeg så absolutt kan veldig lite om) som kanskje burde vært mer allmenn kunnskap.
Terningkast 3.

Den største gaven av Karen Swan:

Jeg liker konseptet, som er både spennende og interessant. Men underveis blir det altfor mange mennesker å holde styr på, og altfor mange klisjeaktige intriger, som gjør at jeg mister interessen. Boka kunne med hell vært kortet ned med ihvertfall 100 sider.
Terningkast 3.

Månedens Nairo:
Ikke noe bilde denne gangen, men en liten fortelling. I alle år har Nairo sagt klart og tydelig ifra når det kommer noen på gårdsplassen vår. Det har ingenting å si hvem det er, selv om det er Eileif eller meg, han bjeffer like mye uansett. Nairo begynner å bli en godt voksen gutt, og vi har merket at han sover tyngre når han sover nå. Det merker vi også når vi kommer hjem, spesielt når Nairo har vært alene hjemme. Jeg går ut av bilen og lukker bildøra, ingen bjeffing. Jeg går over den gruslagte gårdsplassen, ingen bjeffing. Jeg låser meg inn og lukker døra bak meg, ingen bjeffing. Jeg lukker opp gangdøra, ingen Nairo og ingen bjeffing. På dette tidspunktet er jeg jo egentlig mer redd for at det har skjedd noe enn at jeg synes situasjonen er søt og/eller komisk, men når jeg så, i helt normalt stemmeleie, sier Nairo, da kommer verdens nydeligste og trøtteste ansikt fra rundt hjørnet i stua, ørene flatt bakover, hele kroppen logrer. Først da synes jeg det er både søtt og komisk at han sover så tungt at han ikke hører meg, for da vet jeg at det ikke er noe galt ❤

Månedens geocaching:
Å holde mitt første CITO:

Månedens strikketøy:
Som nevnt for 6 dager siden, så har jeg ikke noe å se på på TV lenger, og dermed har det nesten ikke blitt strikket noe i mai.

Månedens naturbilde:
Fra turen på Jeløy sammen med Raymond:

Juni i morgen, 4 1/2 uke til ferie!

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.